Uploaded with ImageShack.us
Wiązka ma tylko 5 przewodów – i co teraz ? Czyżbym sie wypuscil z tym zakupem ? Jest mozliwosc podłączenia ?
Jeżeli okaze sie ze nie pasuje to bede miał do zbycia TOURING COMPUTER
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
alan78 napisał(a):HELP, RATUNKUNabyłem na allegro Touringa, zabieram sie do montażu i co sie okazuje ..... moja wtyczka w samochodzie wygląda jak niżej
Wiązka ma tylko 5 przewodów – i co teraz ? Czyżbym sie wypuscil z tym zakupem ? Jest mozliwosc podłączenia ?
Jeżeli okaze sie ze nie pasuje to bede miał do zbycia TOURING COMPUTER
Jaką masz tą rozpiske? Masz na myśli podłączenie Toring Compa pod wiązkę 5-przewodową ?Znalazłem rozpiskę sygnałów touruing computera i porównałem z wtyczką którą kolega wyżej podawał. Powinno bez problemu pasować.
Problem w tym, ze mimo iz mam wersje poliftową – nie mam wskazań spalania na wyświetlaczu przy przebiegu.
Skoro nie mam spalania na wyświetlaczu w liczniku a wiązka ma 5 przewodów – czy jest jakaś możliwość podglądu spalania ? Da sie to jakoś rozpracować ?
petrooo napisał(a):Czy ktoś ma może do sprzedania taki Touring Computer? Chciałbym go zamontowac a na allegro jest jeden i to dośc drogi... tak mi się wydaje.
thy napisał(a):DiTD niestety nie supportuje takiego "ficzeru", przynajmniej forum o czyms takim nie slyszalo.
Ale rozwiązanie wydaje się dość proste (choc czasem nie do konca..) – kup M6 w dieslu, tam masz to o co pytasz – w standardzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości