Reperaturki błotników

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez bejot » 28 cze 2013, 21:38

Dzisiaj odebrałem autko po konserwacji podwozia. Szukałem rozwiązania na wykonawcę, pytałem w Hondzie na Wyszogrodzkiej, ale tam zrazili mnie informacją o cenie ...
Znalazłem warsztat, w którym zrobili mi tak jak ja chciałem. Podwozie zakonserwowane dwoma warstwami preparatu "BOLL Środek do konserwacji podwozia" Poszło 3 opakowania, do tego dokupiłem za radą rav 75 dwa opakowania "FLUIDOL MLP do profili zamkniętych spray 500ml" które zostały wtryśnięte w drzwi, progi oraz nadkola.
Wszystko to, z uśmiechem na ustach zrobili mi na Kobylińskiego 21 A, warsztat za myjnią ...
Okazało się, że moja madzia nie jest taka bardzo pordzewiała, jak to było pokazane na moich wcześniejszych zdjęciach. Fakt, nie jest to igła, ale ... Pożyjemy , zobaczymy, powoli po ścianie – i jakoś to będzie.

I to by było na tyle <jupi>
Demokracja, to dwa wilki i owca, głosujące, co zjeść na obiad. Wolność, to uzbrojona po zęby owca, która może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją.
Ben Franklin
Forumowicz

Od: 22 mar 2012, 11:18
Auto: 323 F; BJ; 1.6 l; ZM-DE; 16/DOHC; 98 KM; 2001r.
Zukuzumochi

Postprzez rav 75 » 29 cze 2013, 07:37

I bardzo ładnie. Po zimie sprawdź podłogę/pouzupełniaj ubytki masy Boll bo może się zdarzyć że gdzieś odskoczy,praktykowałem osobiście.
rav 75