Komputer w 323F
1, 2
Mam pytanie co do tego komputera. W mojej 323F BJ 1999 1.5 od niedawna gdy wyłączam silnik i wyciągam kluczyk ze stacyjnki gasną wskazania godziny i temperatury na wyświetlaczu oraz radio a po kilku sekundach same się włączają. Jest tak jak bym włożył kluczyk i przekręcił raz a kluczyk mam w ręce. Poza tym nic innego się nie świeci i nie włącza. Proszę o podpowiedź co to może być i dlaczego tak się dzieje. Z góry dzięki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
wieslaww40
Miałem to samo w mojej madzi. Wina leży w stacyjce. Dobry elektryk sobie poradzi z tym problemem.
-
wieslaww40
wrobel26 napisał(a):Znalazłem to na allegro i facet sprzedający twierdzi że to ten komputer o którym jest rozmowa
Absolutnie nie.
Madzia sprzedana, na forum na pewno jeszcze wrócę ;)
- Od: 16 paź 2009, 13:17
- Auto: Była 323f BJ – dzielnie służyła, ale sprzedana. Jeszcze tu wrócę :)
Zdjęcie tu dużo nie pomoże, komputer to cały panel montowany nad lub pod radiem, ten na którym jest godzina i czasami temperatura.
Panel bez komputera podróżnego ma przyciski H/M/RESET, a z komputerem podróżnym (spalanie itd.) SET/RESET/SELECT, jest jeszcze wersja z zegarem czyli mały wyświetlacz pokazujący tylko czas, przyciski H/M.
Wszystko jest w instrukcji
Pozdrawiam
Panel bez komputera podróżnego ma przyciski H/M/RESET, a z komputerem podróżnym (spalanie itd.) SET/RESET/SELECT, jest jeszcze wersja z zegarem czyli mały wyświetlacz pokazujący tylko czas, przyciski H/M.
Wszystko jest w instrukcji
Pozdrawiam
Przyciski tak jak Kolega wyżej wspomniał, dodatkowo jeszcze napis Touring Computer.
W zasadzie nie ma możliwości pomyłki

W zasadzie nie ma możliwości pomyłki

Madzia sprzedana, na forum na pewno jeszcze wrócę ;)
- Od: 16 paź 2009, 13:17
- Auto: Była 323f BJ – dzielnie służyła, ale sprzedana. Jeszcze tu wrócę :)
1, 2