Nie działa mi el.szyba od pasażera ,sprawdziłem na razie tyle, że nie ma napięcia w przewodzie prowadzącym do przełącznika .Gdzie szukać rozwiązania ?
Posiada ktoś schemat instalacji elektrycznej model 2002 ?
Pozdrawiam
edytowałem
problem z el.szyba
1, 2
nie wcisnąłem
mechanik stwierdził ,że do wymiany jest panel sterowania szybą od strony kierowcy a także silniczek od szyby pasażera,podobno panel daje cały czas napięcie na silnik i w ten o to sposób go upalił...
mechanik stwierdził ,że do wymiany jest panel sterowania szybą od strony kierowcy a także silniczek od szyby pasażera,podobno panel daje cały czas napięcie na silnik i w ten o to sposób go upalił...
-
STH
witam i ja mam problem z szybami
zepsul mi sie panel sterowania szybami mam tylko 2 z przodu el. kupilem nowy panel za 70 zl podpiolem pod kostke i odrazu sie zepsul
1 sciezka sie przerywa niech ktos mi pomoze co to moze byc za wina
ahaa i dlaczego niepada bezpiecznik jest caly czas dobry a powinien chyba najpierw on pujsc a nie ten panel od sterowania szybami .. z gury dzieki jak ktos pomoze bo juz niewiem co mam robic
- Od: 25 cze 2012, 22:18
- Auto: 323f, 1.5 BG 1995r
Wszystko zależy od tego jaki bezpiecznik jest tam wsadzony a jaki ma być. Może ktoś wcześniej dał większy bo mu przepalało. Nie którzy magicy tak mają. Nie powiem Ci jaki ma być bo nie wiem. Miernik w łapę sprawdź czy nie masz gdzieś zwarcia.
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Również mam problem z przyciskiem sterowania szybą pasażera w konsoli od strony kierowcy – plastikowe szczypce pękły. Mam pytanie w związku z tym – czy próbowaliście przełożyć przycisk z innych przełączników? Z tego co widzę wszystkie one są do siebie podobne (również te z Mazdy 2, 3 i 6).
- Od: 23 sty 2010, 08:53
- Auto: Mazda 323F DiTD 90 KM
1, 2