Spryskiwacz tylnej szyby i podgrzewanie jej.
Strona 1 z 1
Dzień dobry, mam problem ze spryskiwaczem tylnej szyby. Podczas spryskiwania przedniej szyby słychać, że pompka pracuje, a ja chce spryskać tylną to nie pracuje. Ogrzewanie tylnej szyby miałem rozpięte, podłączyłem je i po zostawieniu samochodu na noc, rano okazało się, że mam rozładowany akumulator. Przycisk włącza i wyłącza grzanie. Czyżby przerwane przerwane "przewody" na tylnej szybie? Jakieś podpowiedzi?
Jeśli jeszcze sobie z tym nie poradziłeś to przyjrzyj się dokładnie tylnej szybie, jam mam przerwane 3 paski od dołu. Przerwane paski wcale tak mocno na pierwszy rzut oka mogą się nie rzucać w oczy.
Jeśli chodzi o spryskiwacz to popieram zdanie Kristy, też nie działał mi spryskiwacz tylnej szyby, pompka od tico pomogła od razu a koszt to ok 10zł, zależy jaki złom.
Jeśli chodzi o spryskiwacz to popieram zdanie Kristy, też nie działał mi spryskiwacz tylnej szyby, pompka od tico pomogła od razu a koszt to ok 10zł, zależy jaki złom.
W sklepie kosztuje 12zł. to po co ma używkę kupować?
Odświeżam temat....
możecie mnie oświecić rysunkiem poglądowym/zdjęciem gdzie znajde dyszę spryskiwacza tylnej szyby... działa mi wycieraczka ale mam wrażenie, że nie mam sprysku na tylną szybę i nie widzę żadnego wylotu dyszy...
możecie mnie oświecić rysunkiem poglądowym/zdjęciem gdzie znajde dyszę spryskiwacza tylnej szyby... działa mi wycieraczka ale mam wrażenie, że nie mam sprysku na tylną szybę i nie widzę żadnego wylotu dyszy...
- Od: 26 lut 2017, 18:02
- Auto: 323F BJ '99, 1,325l 73KM
Strona 1 z 1