Witam.
Pojawił się u mnie dziwny problem – auto straciło światła mijania, po odpaleniu świateł mijania świecą od razu drogowe (wraz z kontorolką).
Miał ktoś z tym do czynienia?
pozdrawiam
Maciej
Światła – brak mijania, tylko drogowe.
Strona 1 z 1
Możesz mieć upalony kabel w kostce przy manetce od świateł .przerabiałem to u siebie ,pin to się wtopił w plastik kostki ,dobrze że jest to skrajny kabel na samym brzegu kostki ,więc lekko wyłamałem kostkę aby wymienić konektor na nowy i teraz gitara.Czyszczenie nie pomagało ,tylko na jakiś czas ,później znowu się grzało i problem z brakiem połączenia wracał .
xedos1972
E to już myślałem że trzeba będzie sciągać kierownicę.
Jeszcze jedno pytanko – czy podjedzie manetka z M6 ? Chciałbym wstawić sobie manetkę od wycieraczek z właśnie z M6 a w mojej okolicy jest do kupienia cały przełącznik zespolony.
Jeszcze jedno pytanko – czy podjedzie manetka z M6 ? Chciałbym wstawić sobie manetkę od wycieraczek z właśnie z M6 a w mojej okolicy jest do kupienia cały przełącznik zespolony.
mekp napisał(a):E to już myślałem że trzeba będzie sciągać kierownicę.
Jak najbardziej podejdzie, tak jak jest wskazane w wątku. Też okazyjnie kupiłem komplet manetek (obie), najpierw założyłem tylko od wycieraczek, ale nie podobały mi się różnice między manetkami (mat i błysk), więc zmieniłem też tę od świateł. Działa też bezproblemowo, z wyjątkiem pierścienia od tylnego światła przeciwmgłowego, które nie będzie działało (nadal będziesz korzystać z przycisku przy drzwiach kierowcy). Oczywiście można pociągnąć kabelki i go włączyć, planuję to zrobić w któryś wolny weekend
Więc, by zaoszczędzić Ci czasu, od razu wymień obie, wygląda wtedy bardzo dobrze, o funkcjonalności nie wspominając.
mekp napisał(a):E to już myślałem że trzeba będzie sciągać kierownicę.
plug & play – przekręcasz i wsio działa. Możesz looknąć w mój temat. Link pod avatarem (update7)
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
Strona 1 z 1