Hak holowniczy
Strona 1 z 1
Szukam haka do mazdy. Na allegro i po sklepach tego pełno, jest jedno ale: czy posiada ktoś hak przy którego montażu nie trzeba było ciąć zderzaka? Mam sportiva i tam jest jeszcze dokładka. Może są jacyś posiadacze haków w sportivach i podpowiedzą jaki hah mają i czy cieli zderzak?
Ponawiam pytanie o hak. Z tego co widziałem na googlach w sportivach trzeba ciąć dokładke pod zderzakiem i z tym się pogodziłem. Natomiast są haki przy montażu których trzeba też ciąć zderzak, a takiego wolałbym nie kupić. Sprzedawcy nie mają pewności czy ich haki wymagają cięcia czy też nie, stąd pytam was, bo kilka haków widziałem u was 
Ja kupiłem tutaj:
http://allegro.pl/hak-holowniczy-mazda- ... 89347.html
i nic nie podcinałem. Zaznaczam tylko ze mam przedlifta, ale sam zderzak ma chyba te same rozmiary. Dodam jeszcze, że przy zdjętym haku, gniazdo zamocowane na tylnej śrubie ładnie chowa się za zderzakiem

i nic nie podcinałem. Zaznaczam tylko ze mam przedlifta, ale sam zderzak ma chyba te same rozmiary. Dodam jeszcze, że przy zdjętym haku, gniazdo zamocowane na tylnej śrubie ładnie chowa się za zderzakiem
- Od: 3 sty 2011, 12:11
- Auto: 323F'99 BJ 1.5 GLX Twilight Blue Mica LPG KME Nevo
Strona 1 z 1