Witam
Potrzebuję kupić do Mazdy 323F BJ z 2002 roku maskę, klapę od bagażnika i popielniczkę z przodu.
Czy tylko z tego rocznika i z tej wersji będą pasowały części ? Niestety nigdzie nie mogę ich dorwać, tzn. klapę na szrocie znalazłem, koleś do mnie, że odda za 250 :O . Czy to nie jest zdzierstwo ?
Mam auto chyba po lifcie, bo ma trochę inne światła. Nie są takie kwadratowe, wyczytałem, że maska będzie pasować tylko po lifcie więc. Więc nie mogę kupić żadnej maski z mazdy, co miała kanciaste światełka ? A klapa bagażnika chyba została taka sama tak ?
Pytanie o maskę i klapę od bagażnika jak i popielniczkę.
Strona 1 z 1
Witam
Dołączam się do wątku: Czy ktoś ma sprawdzone informacje czy klapy tylne przed liftem i po lifcie są takie same?
Chce wymienić swoją po liftingu a znalazłem w dobrej cenie z rocznika 99, pytanie czy nie będzie problemu z wymianą bez rzeźbienia?
Dołączam się do wątku: Czy ktoś ma sprawdzone informacje czy klapy tylne przed liftem i po lifcie są takie same?
Chce wymienić swoją po liftingu a znalazłem w dobrej cenie z rocznika 99, pytanie czy nie będzie problemu z wymianą bez rzeźbienia?
- Od: 8 wrz 2013, 14:37
- Auto: 323f BJ 1,6ZM 2002r.
Strona 1 z 1