witam,
mam problem, rdzewiejące tylne nadkola, muszę zakupić reperaturki i tutaj pytanko czy macie namiar na jakiś dobry warsztat (ktoś tam robił) z Poznania i okolic co wytną blachę wstawią reperaturki, wykończą i polakierują? proszę o pomoc bo partackich blacharzy- lakierników nie brakuję
rdzewiejące nadkola
Strona 1 z 1
Witaj!
Jeśli chcesz, żeby było zrobione dobrze to tyle trzeba liczyć. Ja zapłaciłem trochę mniej ale niewiele. Wycięcie nadkoli, wspawanie nowych (dobrze jest kupić ocynk), szlifowanie, szpachlowanie, malowanie – to dużo pracy. Kwestia ile chcesz jeździć Mazdą. Ja zrobiłem, łącznie z plastikowym wnętrzem nadkoli i nie żałuję bo 2 lata po robocie a, odpukać, ale nic a nic się nie pojawia.
Pozdrawiam!
Jeśli chcesz, żeby było zrobione dobrze to tyle trzeba liczyć. Ja zapłaciłem trochę mniej ale niewiele. Wycięcie nadkoli, wspawanie nowych (dobrze jest kupić ocynk), szlifowanie, szpachlowanie, malowanie – to dużo pracy. Kwestia ile chcesz jeździć Mazdą. Ja zrobiłem, łącznie z plastikowym wnętrzem nadkoli i nie żałuję bo 2 lata po robocie a, odpukać, ale nic a nic się nie pojawia.
Pozdrawiam!
- Od: 21 lis 2010, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 DISI 2011
Volvo XC70 2008
Ja swoją kupiłem z już wstawionymi reperaturkami i bąbelki na rancie już pięknie rosną
– ogarnę to sam bo jeszcze tragedii nie ma ale radze na tym nie oszczędzać i poszukać dobrego blacharza i lakiernika bo u mnie ktoś właśnie chyba zaoszczędził 

Strona 1 z 1