Witajcie.
Wie ktoś może gdzie znajduje się w naszych BJ'tkach sterownik centralnego zamka? przekaźnik jest w okolicy lewej nogi kierowcy, ale gdzie jest część odpowiadająca za działanie pilota, bo na pewno nie jest to ten przekaźnik.
EW. jakaś instrukcja jak podpiąć nieoryginalny sterownik do centralnego zamka, posiadamy taki sterownik: http://www.wildcar.pl/czesci-i-akcesori ... on-t6.html
Sterownik Centralnego zamka.
Strona 1 z 1
Opcja Szukania znów ma wolne dzisiaj?
np. tutaj: viewtopic.php?f=451&t=135164
np. tutaj: viewtopic.php?f=451&t=135164
Szukałem i nic ciekawego nie znalazłem, ten temat już widziałem ale to tylko podłączenie obcego sterownika, a ja chciał bym jeszcze się dowiedzieć gdzie jest fabryczny sterownik centralnego, bo nie jest to przekaźnik....
- Od: 29 kwi 2013, 11:38
- Auto: Mazda 323F 2.0 Sportive (FS01)
poczytaj jeszcze tutaj : viewtopic.php?f=115&t=146873
z alarmem wpina się w moduł sterujący centralnym
moduł sterujący i transmiter znajdują się po deską rozdzielczą w po-lifcie 5HB ja mam sedana i transmiter jest w bagażniku .
z alarmem wpina się w moduł sterujący centralnym
moduł sterujący i transmiter znajdują się po deską rozdzielczą w po-lifcie 5HB ja mam sedana i transmiter jest w bagażniku .
W przedlifcie Hb 5d też znajduje się w bagażniku,obok nadkola po stronie kierowcy.
Przenoszę do ''Nadwozia''
Przenoszę do ''Nadwozia''
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Strona 1 z 1