witam,
mam takie pytanie: czy w BJ jest jakis czujnik natezenia swiatla? chodzi o to ze jak wlacze swiatla w dzien to w ogole nie widac podswietlenia konsoli, zaczyna sie ono pojawiac podczas sciemniania sie na zewnatrz.
pozdrawiam
BJ – sila podwietlenia konsoli
Strona 1 z 1
Nie bardzo wiem czego oczekujesz.Np. w Toyocie Corolli (2002r) takowe być musi bo takie tam są zegary.Ale w BJ?
-
rav 75
Kolego, po prostu nie ma żadnego czujnika. I tyle. A to że za dnia nie widać podświetlenia,a po zmierzchu widać to rzecz jak najbardziej normalna. Z tego co pamiętam,chyba Xedos 9 miał licznik podobny do przykładowej toyoty (że nie wspomnę o modelach Mazdy późniejszych czy współczesnych).
-
rav 75
w większości samochodów w dzień nie widać podświetlenia chyba że właśnie takie zegary jak w corolli, galancie itp... po co Ci w dzień podświetlenie? przecież jest jasno to i zegary widzisz 
burky napisał(a):witam,
mam takie pytanie: czy w BJ jest jakis czujnik natezenia swiatla? chodzi o to ze jak wlacze swiatla w dzien to w ogole nie widac podswietlenia konsoli, zaczyna sie ono pojawiac podczas sciemniania sie na zewnatrz.
pozdrawiam
Nie ma zadnego czujnika. W dzien podswietlenie zegarow jest kompletnie niezauwazalne (chyba ze w tunel wjedziesz badz do garazu
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
Strona 1 z 1