Pakiet Sportive

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez Farmer93 » 13 cze 2013, 00:44

Z ciekawości napisałem do ASO mazdy czy da radę dostać do BJ u nich zderzaki i dokładki progów Sportive i jakie mają ceny(wiadomo, że nikt tego nie kupi w ASO tylko raczej odkupi od rozbitka, ale czysta ciekawość dotycząca ceny). Podałem dokładnie o jaką Mazdę chodzi, razem z VINem. Oto odpowiedź:

Witam ponownie,
muszę przyznać że mam problem z wytypowaniem sportowego zderzaka do Pana auta.
Na przód znalazłem dwa podobne. Są one w cenie 1150 i 1159 zł/brutto sztuka.
W obu listwa pod zderzakiem występuje osobno i jest w cenie 190 zł/brutto.
Nie wiem który jest u Pana w aucie.

Dodam jeszcze że część jest nielakierowna.

Jeżeli chodzi o halogeny przód to są one w cenie 1282 zł/brutto sztuka.

Analogicznie wygląda sprawa z tylnym zderzakiem. Też występują dwa.
Jeden jest w cenie 910 zł/brutto a drugi 1118 zł/brutto. Część również nie jest lakierowana.
A jeżeli o spojler dolny to występuję w 15 rodzajach. Od 1000 do 3000 zł/brutto sztuka.

I teraz moje pytanie do was: ile widzieliście wersji zderzaków Sportive i dokładek? Brałem pod uwagę to, że mogły mu się wyświetlać zderzaki do przedliftowej, ale w końcu wysłałem ten VIN, więc raczej były 2 rodzaje. Myślicie, że Magdaleny mogły wyjeżdżać z fabryki w różnych ospoilerowaniach?
Forumowicz

Od: 6 wrz 2012, 03:15
Auto: 323f BJ 1.6 2002

Postprzez bikus » 23 cze 2013, 00:40

myślę że podał Ci cene od SPORTIVE i od SPORTY czyli taki
http://otomoto.pl/mazda-323f-sporty-die ... 66674.html

aczkowiek wtedy podałby też dwa rodzaje halogenow.... napisz żeby wysłał fotki tych zderzaków ;)

ceny zderzaków jeszcze nie są tragiczne bo poobijane od sportiva na allegro chodzą po 300-400zł...

ale z ceną halogenów to ich chyba Bóg opuścił ;)
www.poturbowani.pl – tuning, części – ZAPRASZAM!!!
moja Mazda – viewtopic.php?f=312&t=137583
Forumowicz

Od: 24 sty 2008, 15:28
Auto: Mazda 323F BJ Sportive 02'