Z ciekawości napisałem do ASO mazdy czy da radę dostać do BJ u nich zderzaki i dokładki progów Sportive i jakie mają ceny(wiadomo, że nikt tego nie kupi w ASO tylko raczej odkupi od rozbitka, ale czysta ciekawość dotycząca ceny). Podałem dokładnie o jaką Mazdę chodzi, razem z VINem. Oto odpowiedź:
Witam ponownie,
muszę przyznać że mam problem z wytypowaniem sportowego zderzaka do Pana auta.
Na przód znalazłem dwa podobne. Są one w cenie 1150 i 1159 zł/brutto sztuka.
W obu listwa pod zderzakiem występuje osobno i jest w cenie 190 zł/brutto.
Nie wiem który jest u Pana w aucie.
Dodam jeszcze że część jest nielakierowna.
Jeżeli chodzi o halogeny przód to są one w cenie 1282 zł/brutto sztuka.
Analogicznie wygląda sprawa z tylnym zderzakiem. Też występują dwa.
Jeden jest w cenie 910 zł/brutto a drugi 1118 zł/brutto. Część również nie jest lakierowana.
A jeżeli o spojler dolny to występuję w 15 rodzajach. Od 1000 do 3000 zł/brutto sztuka.
I teraz moje pytanie do was: ile widzieliście wersji zderzaków Sportive i dokładek? Brałem pod uwagę to, że mogły mu się wyświetlać zderzaki do przedliftowej, ale w końcu wysłałem ten VIN, więc raczej były 2 rodzaje. Myślicie, że Magdaleny mogły wyjeżdżać z fabryki w różnych ospoilerowaniach?
Pakiet Sportive
Strona 1 z 1
myślę że podał Ci cene od SPORTIVE i od SPORTY czyli taki
http://otomoto.pl/mazda-323f-sporty-die ... 66674.html
aczkowiek wtedy podałby też dwa rodzaje halogenow.... napisz żeby wysłał fotki tych zderzaków
ceny zderzaków jeszcze nie są tragiczne bo poobijane od sportiva na allegro chodzą po 300-400zł...
ale z ceną halogenów to ich chyba Bóg opuścił

aczkowiek wtedy podałby też dwa rodzaje halogenow.... napisz żeby wysłał fotki tych zderzaków
ceny zderzaków jeszcze nie są tragiczne bo poobijane od sportiva na allegro chodzą po 300-400zł...
ale z ceną halogenów to ich chyba Bóg opuścił
Strona 1 z 1