Hej,
Dzisiaj wyjąłem radio w celu sprawdzenia jak je podłączyć żeby były podświetlane klawisze. Po wyjęciu bezpiecznika radio nie działa.Podmieniałem już bezpiecznik od radia z tym od wentylatora który napewno działa ,ale bez zmian. Radio nie działa teraz wcale a poza tym przy zamykaniu auta zawsze migały kierunki teraz nie migają ani nie ma odgłosu tego klikania co mogło się stać?
Problem po wyjęciu radia-nie działa oraz nie migają kierunki przy zamykaniu
Strona 1 z 1
Ruszałem te bezpieczniki w kabinie.
Z tymże radio przestało działać już po wyjęciu go a wyjmowałem bo klawisze od rania nie były podświetlane.
Ruszałem też jakąs kostką koło kierownicy nie wiem do czego ona jest.
Sprawdzałem inne radio i ono też nie działa czyli radio jest sprawne a wina leży po stronie auta -pewnie jakiś bezpiecznik tylko który i czy w kabinie czy pod maską.
Z tymże radio przestało działać już po wyjęciu go a wyjmowałem bo klawisze od rania nie były podświetlane.
Ruszałem też jakąs kostką koło kierownicy nie wiem do czego ona jest.
Sprawdzałem inne radio i ono też nie działa czyli radio jest sprawne a wina leży po stronie auta -pewnie jakiś bezpiecznik tylko który i czy w kabinie czy pod maską.
Strona 1 z 1