Program do Diagnostyki
1, 2
czemu moge byc spokojny, jak nie mam tego OBDII, Jaos w niemcach nie ma Mazd z 2003 roku,bo pewnie mialby by 4 elektryczne szyby czy to tylko benzyniaki tak mialy? czemu takiego wyposarzenie tez do diesli nie dali, ale wkurzony jestem:/ Panowie jest to mozliwe zeby taki rok produkcji byl? http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=1
1- Byla Mazda 323f BJ 1.5 2000r. 2- Obecna Mazda 323f BJ 2.0 DiTD 2003r. 3- potem Mazda 6 lub 3 nastepca 323F :D:D
- Od: 6 maja 2009, 22:16
- Auto: Mazda 323f BJ 2.0 DiTD 2003r
Borys a powiedz mi czy diesle mialy ful wyposarzenie 4 elek. szyby i autoklima?albo podaj linka o takich informacjach o Mazdzie
1- Byla Mazda 323f BJ 1.5 2000r. 2- Obecna Mazda 323f BJ 2.0 DiTD 2003r. 3- potem Mazda 6 lub 3 nastepca 323F :D:D
- Od: 6 maja 2009, 22:16
- Auto: Mazda 323f BJ 2.0 DiTD 2003r
Ciężko powiedzieć. To, że w autach z Niemiec z tyłu są gałki to akurat norma.
Co do wersji wyposażenia to mam jedno źródło i ono podaje:
Comfort
Dynamic
Exlusive
Ale nie jest to wg. mnie bardzo wiarygodne źródło. Ponadto jak znam życie to były opcje i każdy element można było dokupić oddzielnie. Klima w tamtych czasach na 99% była opcją właśnie.
Co do wersji wyposażenia to mam jedno źródło i ono podaje:
Comfort
ABS – system zapobiegający blokowaniu kół
Siedzenia tylne dzielone
Wspomaganie układu kierowniczego
Szyby przyciemniane/ atermiczne
Poduszki powietrzne boczne przednie
Tapicerka z weluru
Poduszka powietrzna kierowcy
Zagłówki siedzeń tylnych 3 szt.
Poduszka powietrzna pasażera
Immobilizer
Zamek centralny
Dynamic
ABS – system zapobiegający blokowaniu kół Zamek centralny
Tarcze kół ze stopów lekkich Światła p/mgielne przednie
Radioodtwarzacz Wykończenie wnętrza drewnem/ skórą/ specjalne
Wspomaganie układu kierowniczego Siedzenia tylne dzielone
Poduszki powietrzne boczne przednie Szyby przyciemniane/ atermiczne
Poduszka powietrzna kierowcy Tapicerka z weluru
Poduszka powietrzna pasażera Zagłówki siedzeń tylnych 3 szt.
Szyby przednie regulowane elektr. Immobilizer
Szyby tylne regulowane elektr. Lusterka zewnętrzne regulowane elektrycznie
Exlusive
ABS – system zapobiegający blokowaniu kół Światła p/mgielne przednie
Wspomaganie układu kierowniczego Siedzenia tylne dzielone
Poduszki powietrzne boczne przednie Szyby przyciemniane/ atermiczne
Poduszka powietrzna kierowcy Tapicerka z weluru
Poduszka powietrzna pasażera Zagłówki siedzeń tylnych 3 szt.
Szyby przednie regulowane elektr. Immobilizer
Zamek centralny Lusterka zewnętrzne regulowane elektrycznie
Ale nie jest to wg. mnie bardzo wiarygodne źródło. Ponadto jak znam życie to były opcje i każdy element można było dokupić oddzielnie. Klima w tamtych czasach na 99% była opcją właśnie.
tomzwolin napisał(a):Witam ja mam mazde 323f z 99 roku diesel i mam juz nowe gniazdo to obd2
Mała uwaga. Posiadanie samego gniazda nie jest równoważne z posiadaniem systemu OBDII. W tym egzemplarzu mazdy nie wiem jak jest.
- Od: 24 lut 2008, 16:33
- Auto: Honda CR-V
Hyundai Getz 1.1
Była Mazda 323F BJ FS 2.0
Ludzie same mądrości tylko nikt nie zwrócił uwagi na temat. Nikt nie podał nazwy programu do diagnostyki MAZDY. Przestańcie zaśmiecać forum – jeżeli nie macie nic do powiedzenia na TEMAT. Co mają rodzaje wyposażenie do tego tematu? Co mają korbki z tyłu do tego tematu (chyba, że pod korbki podpina się kompa)? Może wreszcie ktoś kompetentny odpowie bo samego mnie ciekawi jakim programem mogę odczytać błędy w Mazdzie 6 2004 diesel sport exclusive. Jak założę nowy temat to admin napisze, że taki już jest. Aaaaaaaaaa mędrcom typu "szukaj i czytaj" z góry dziękuję nie wycierajcie paluszków i nie nabijajcie sobie liczników.
Sorki za te wypociny ale złość bierze na "śmieciarzy" co nie mają nic do powiedzenia tylko bzdury piszą. Pozdrawiam serdecznie
Sorki za te wypociny ale złość bierze na "śmieciarzy" co nie mają nic do powiedzenia tylko bzdury piszą. Pozdrawiam serdecznie
jeżeli ja nie pomogę Tobie a Ty nie pomożesz mi to kto nam pomoże
- Od: 28 lut 2008, 08:13
- Auto: Mazda 6 2008 2.0d 140KM sport excl. kombi
1, 2