Witam
Mam uszkodzony zamek centralny w [jakich?] lewych drzwiach. Siłownik ani nie zamyka, ani nie otwiera zamka. Nasłuchując jego pracy wygląda to tak jakby starły się ząbki.
Czy można to jakoś naprawić
Czy można dostać sam silniczek centralki bez zamka?
Czy ten zamek różni się w modelach przed i po liftingu? (mam wersje auta z buda przed liftingiem a wnetrze juz po)
Widziałem na allegro takie zamki ale z modelu z 2003r, ale nie wiem czy by pasowły.
Dzięki za odpowiedz.
Pozdrawiam
Różnice w zamku centralnym w BJ przed i po liftingu?
Strona 1 z 1
Warsztat
Proponuję zdjąć tapicerkę i "oblookać".
Moim zdaniem nie powinno byc problemu – tam jest duuużo wolnego miejsca. Skoro mi sie udało żałożyć CZ w Tico to w każdym sie wciśnie siłowniki.
Moim zdaniem nie powinno byc problemu – tam jest duuużo wolnego miejsca. Skoro mi sie udało żałożyć CZ w Tico to w każdym sie wciśnie siłowniki.
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
Właściwie to ściągałem już tapicerkę, ale nie myślałem wtedy o montowaniu dodatkowego silnika.
Ok, dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
edit: znalazlem nawet fotorelacje: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... entralnego
Ok, dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
edit: znalazlem nawet fotorelacje: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... entralnego
- Od: 10 sty 2007, 18:18
- Auto: 323F BJ 2.0 DiTD '00
Chciałbym dołożyć siłownik z pilotem do centralnego zamka, który oryginalnie obsługiwany jest wyłącznie z kluczyka.
Przeczytałem wiele tematów na forum, ale nie trafiłem na odpowiedni...
Proszę o informacje, które pomogą mi w zakupie odpowiedniego modelu i sposobu oraz miejsca montażu.
Przeczytałem wiele tematów na forum, ale nie trafiłem na odpowiedni...
Proszę o informacje, które pomogą mi w zakupie odpowiedniego modelu i sposobu oraz miejsca montażu.
sprzedam filtr paliwa znajdujacy się w zbirniku do BJ 1.3 16V
- Od: 30 mar 2008, 10:43
- Auto: 323 (BJ) 1,3 16V 1998r.
PREMaCY 1,8 +lpg 2002r.
Strona 1 z 1