// EDIT
OK, juz znalazlem sposob, wszystko juz wiem, postaram sie na dniach fotorelacje zamiescic
www.mazdaspeed.pl
kilar6 napisał(a):Witaj, filtr w bj jest pod [jaka?] kanapa na srodku, bedziesz musial odkrecic pare srubek i go wyciagnac . zdjec niestety nie mam bo wymienialem w tamtym roku i nie pomyslalem zeby je zrobic.
wojciechhh napisał(a):W serii BG jeden filtr w baku, a drugi w komorze silnika, za kolektorem ssącym niżej. Trzeba się strochę nagimnastykować, by wymienić:) wiem, bo przerabiałem:)
Jacekm_ napisał(a):Torebka razem z pompą (tan okrągły metalowy element, wychodzi w dół). Trzeba wcześniej zdjąć zaślepkę z dołu i wyciągnąć pompę – trzyma się tylko na uszczelce. Napisz, czy udał się wymienić filtr – jak tak to bardzo proszę zrób zdjęcia, jak go wyjąłeś. Ja poległem bo nie pasował mi ten nowy...
priester napisał(a):Jacekm_ napisał(a):Torebka razem z pompą (tan okrągły metalowy element, wychodzi w dół). Trzeba wcześniej zdjąć zaślepkę z dołu i wyciągnąć pompę – trzyma się tylko na uszczelce. Napisz, czy udał się wymienić filtr – jak tak to bardzo proszę zrób zdjęcia, jak go wyjąłeś. Ja poległem bo nie pasował mi ten nowy...
jeszcze nie próbowałem, ale jak mam wycisnąć pompę(tzn. w którym miejscu podważyć / pociągnąć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość