"pływające" obroty mx-3 1.6 16v 97r
1, 2
A ja byłem dziś u Jaksy i mam 900 rpm na biegu jałowym na PB i LPG, 1500 na ssankach.
THX Jarku – pozostał jedynie problem dławienia się przy dodawaniu gazu – ale i na to pewnie coś poradzisz.
THX Jarku – pozostał jedynie problem dławienia się przy dodawaniu gazu – ale i na to pewnie coś poradzisz.
F-ka – diabelskie nasienie!
- Od: 2 sie 2004, 20:22
- Auto: 323F BJ 2.0DITD
626GECronos 2.5V6
Alinoe a co Jaksa u ciebei zrobił?????Czy możesz sier podzielić tym którzy do Jaksy mają troszke więcej kilometrów????????
Co należy zrobić aby te obroty trzymały 900 obrotów??????????????????????????
POMÓŻCIE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co należy zrobić aby te obroty trzymały 900 obrotów??????????????????????????
POMÓŻCIE

Prawdziwe życie zaczyna się po kupieniu MAZDY
!!!!!

- Od: 27 wrz 2004, 21:47
- Auto: 323 F BA 94 r 1.5 16V Z5
Podłaczyłem tester i ustawiłem obroty ale to jeszcze nie wszystko co miałem zrobic ( umowieni jestesmy po niedzieli na ręsztę operacji )andruu napisał(a):Alinoe a co Jaksa u ciebei zrobił
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
andruu napisał(a):Alinoe a co Jaksa u ciebei zrobił
Czy zamiast wstawiac tysiac znakow zapytania i dwa tysiace wykrzyknikow probowales ustawic obroty jalowe i TPS? Jesli nie, to instrukcje znajdziesz na tym forum.
the right man in the wrong place...
[[/quote]
Czy zamiast wstawiac tysiac znakow zapytania i dwa tysiace wykrzyknikow probowales ustawic obroty jalowe i TPS? Jesli nie, to instrukcje znajdziesz na tym forum.[/quote]
A co to jest TPS , po to jest to forum żeby pytac , może nie kazdy wie jak pewne rzeczy sie robic wiec nie podważaj moich znaków zapytania i wykrzykników
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Czy zamiast wstawiac tysiac znakow zapytania i dwa tysiace wykrzyknikow probowales ustawic obroty jalowe i TPS? Jesli nie, to instrukcje znajdziesz na tym forum.[/quote]
A co to jest TPS , po to jest to forum żeby pytac , może nie kazdy wie jak pewne rzeczy sie robic wiec nie podważaj moich znaków zapytania i wykrzykników

!!!!!

andruu napisał(a):A co to jest TPS
Napisalem, zebys laskawie poszukal na _tym_ forum, bo temat byl juz walkowany i nikt nie bedzie odpowiadal po raz tysiac pierwszy, tylko dlatego ze wlasnie urwales sie z choinki. Zwroc uwage, ze podalem Ci slowo wytrych, dzieki ktoremu byc moze samodzielnie rozwiazesz twoje problemy, wiec troche szacunku.
andruu napisał(a):nie podważaj moich znaków zapytania i wykrzykników
Twoje znaki zapytania nie sa w zgodzie z ogolnie pojeta netykieta, czyli kultura sieci.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Na taką okazję mam przygotowane dwa standardowe teksty:
– Nie będę z tobą dłużej konwersować, ponieważ nie mieścisz się w minimum moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat.
– Takie, jakże wredne posty działają negatywnie na mój centralny ośrodkowy układ nerwowy, współbieżnie powodując progresywne zwłóknienie mięśni gładkich i trójgłowych oraz chroniczny nieżyt zatok wraz ze spojówkowym zaczerwienieniem źrenic i patologicznym obłędem błędnika.
Fajne, nie
– Nie będę z tobą dłużej konwersować, ponieważ nie mieścisz się w minimum moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat.
– Takie, jakże wredne posty działają negatywnie na mój centralny ośrodkowy układ nerwowy, współbieżnie powodując progresywne zwłóknienie mięśni gładkich i trójgłowych oraz chroniczny nieżyt zatok wraz ze spojówkowym zaczerwienieniem źrenic i patologicznym obłędem błędnika.
Fajne, nie
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
poszukałem na forum ( do wiadomosc łaskawego tco_tm ) i nie ma tam konkretnej odpowiedzi co sie dzieje z tymi obrotami i jak to naprawic
wiec moje pytania sa jak najbardzije potrzebne skoro ktos ( czyli Jaksa) rozpracował to i znalazł na to spsob (mam nadzieje)
A zreszta to forum jest po to żeby dyskutowac na tematy różne i jesli ktos cos wnosi nowego do tematu obrotów to czemu nie można by z tego skorzystac??
Skoro ten temat był wałkowany już tyle razy dlaczego nie został odrazu zablokowany?
Ale nie o to chodzi w tym forum moim zadniem . W koncu jest po to żebysmy sobie pomagali i korzystali z wiedzy innych.. Nawet jeśli temat ma być wałkowany 1000 razy to może komuś sie przydadzą nowe pomysły.
wiec moje pytania sa jak najbardzije potrzebne skoro ktos ( czyli Jaksa) rozpracował to i znalazł na to spsob (mam nadzieje)
A zreszta to forum jest po to żeby dyskutowac na tematy różne i jesli ktos cos wnosi nowego do tematu obrotów to czemu nie można by z tego skorzystac??
Skoro ten temat był wałkowany już tyle razy dlaczego nie został odrazu zablokowany?
Ale nie o to chodzi w tym forum moim zadniem . W koncu jest po to żebysmy sobie pomagali i korzystali z wiedzy innych.. Nawet jeśli temat ma być wałkowany 1000 razy to może komuś sie przydadzą nowe pomysły.
!!!!!

GofNet napisał(a):Na taką okazję mam przygotowane dwa standardowe teksty:

- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
1, 2