a wiec nie mam skad wziasc np.aparatu zaplonowego(w okolicy nikt nie ma takiego auta)
aparatu nie sprawdzalem bo myslalem ze bedzie dobrze po wymianie pompki!
co do oleju to nie wymienialem bo jest dobry nie jest czarny!
filtr paliwa jest nowy!
wariuje na wolnych obrotach..kopci...brak mocy...
1, 2
BIGer napisał(a):moze by tak kolega sprawdzial kody bledow, chyba od tego sie zaczyna i wydatek nie wielki
Orin napisał(a):można sprawdzić zapłon... koszt ustawienia też niewielki
A to wziąłeś pod uwagę? W szczególności chodzi o tą pierwszą wypowiedź.
Co do aparatu zapłonowego – nie gadaj że w twojej okolicy nikt nie sprowadza z Niemiec czy Anglii aut na części... Wejdź na allegro i poszukaj w swoim rejonie. Najlepiej jest podjechać wtedy do handlarza i zrobić szybką podmiankę.
Jeśli zaś nie masz już pomysłów, to poszukaj dobrego mechanika, bo sam powymieniasz mnóstwo rzeczy bez żadnego powodu i jeszcze na markę będziesz wyzywać... To nie maluch że szło w dwie godziny zrobić kapitalkę silnika (albo swap

<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
PILOT napisał(a):a jak sprawdzic te kody bledów trzeba jechac do mechanika czy mozna samemu??
a ile mniej wiecej kosztuje ustawienie zaplonu??
Było wałkowane z 1mln razy... instrukcje masz na stronie głównej.

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
1, 2