Mam nowe swiece, kable, filtry i dzisiaj jechalem do pracy i przy hamowaniu na czerwonym auto mi zgaslo.. Jechalem 40km/h i tak przy 20 km/h podczas hamowania zaswiecily sie kontrolki jak na zaplonie i obrotomierz na zero.. Silnik zgasl.. Odpalilem i jade dalej normalnie, az znowu juz pod robota hamuje i identycznie tak samo.. Nie jak stoje tylko w trakcie wytracania predkosci auto zgasnie i tyle.. Jakby cos z pradem, bo sprzeglo mialem wcisniete i i tak zgasla, potem bylem juz przygotowany i dodalem gazu w trakcie hamowania i tez zgasla.. Dzieje sie tak tylko w trakcie hamowania przed samym zatrzymaniem.. Kontrolka paliwa mi sie jeszcze nie swieci
Mazda gasnie przy hamowaniu
Strona 1 z 1
Witam!
Mam nowe swiece, kable, filtry i dzisiaj jechalem do pracy i przy hamowaniu na czerwonym auto mi zgaslo.. Jechalem 40km/h i tak przy 20 km/h podczas hamowania zaswiecily sie kontrolki jak na zaplonie i obrotomierz na zero.. Silnik zgasl.. Odpalilem i jade dalej normalnie, az znowu juz pod robota hamuje i identycznie tak samo.. Nie jak stoje tylko w trakcie wytracania predkosci auto zgasnie i tyle.. Jakby cos z pradem, bo sprzeglo mialem wcisniete i i tak zgasla, potem bylem juz przygotowany i dodalem gazu w trakcie hamowania i tez zgasla.. Dzieje sie tak tylko w trakcie hamowania przed samym zatrzymaniem.. Kontrolka paliwa mi sie jeszcze nie swieci
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
silniczek krokowy??moja tez gasla ale nawet na postoju, tylko ze ja wiedzialem co sie dzieje.zlamana rura kolektorowa i sonda lambda powietrze lapala i zalewalo silnik
.u ciebie raczej to bedzie krokowiec

MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Możliwe ale skoro masz rozbudowane audio to nie wierze że nie masz wzmacniacza 
Mazda 323 (BG) 1.3 8V 91r. – Jedyna Tak Wyjątkowa :)
III Miejsce @ (19.782) – Mega Zlot Sochaczew na 1/4 mili w Klasie A
III Miejsce @ (19.782) – Mega Zlot Sochaczew na 1/4 mili w Klasie A
Strona 1 z 1