chodzi m io trwaóść automatu i koszt naprawy blacharskiej
323 BG 1.6 automat opinie
Strona 1 z 1
moim zdaniem absolutnie się nie opłaca. Dobrze zrobiona blacharka + lakier to lekko 1000zł.
Na dodatek automat = wyższe spalanie (pewnie ok. 10l/100km lekko licząc).
A jeśli coś Ci się posypie w skrzyni, to naprawa takowej może przewyższyć wartość auta..
. (Odkąd widziałem na własne oczy środek jednego automatu, nie dziwie się dlaczego to takie drogie
)
Poszukaj na Allegro lub otoMoto nie bitej – masz pewność że rdza Ci za rok przynajmniej nie wyjdzie...
I lepiej w manualu...
Na dodatek automat = wyższe spalanie (pewnie ok. 10l/100km lekko licząc).
A jeśli coś Ci się posypie w skrzyni, to naprawa takowej może przewyższyć wartość auta..
. (Odkąd widziałem na własne oczy środek jednego automatu, nie dziwie się dlaczego to takie drogie
Poszukaj na Allegro lub otoMoto nie bitej – masz pewność że rdza Ci za rok przynajmniej nie wyjdzie...
I lepiej w manualu...
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
2400 + 1000 = 3400 zł
Kup za takie pieniądze Mazde'92
Pod warunkiem, że naprawa to faktycznie 1000 zł
Ceny tego rocznika to 6000 – 8000 zł
...i do tego bez histerii z tym spalaniem przy automacie.
Te dodatkowe 4 zł/100 km za komfort jazdy z automatem to darmocha. Jeździłem to wiem. Zwłaszcza w mieście to luksus.
Ciekawe jaki ma przebieg? Skrzynię trzeba by przed kupnem sprawdzić ponieważ naprawa naprawdę kosztuje duży pieniądz.
Kup za takie pieniądze Mazde'92

Pod warunkiem, że naprawa to faktycznie 1000 zł
Ceny tego rocznika to 6000 – 8000 zł
...i do tego bez histerii z tym spalaniem przy automacie.
Te dodatkowe 4 zł/100 km za komfort jazdy z automatem to darmocha. Jeździłem to wiem. Zwłaszcza w mieście to luksus.
Ciekawe jaki ma przebieg? Skrzynię trzeba by przed kupnem sprawdzić ponieważ naprawa naprawdę kosztuje duży pieniądz.
Strona 1 z 1