Blaszki przy klockach hamulcowych
Strona 1 z 1
Witam mam pytanie . Czy mozna kupic takie blaszki, ktore sa zakladane miedzy klocki a zacisk. Chodzi mi ze bez tych malych pierdolek klocki wchodza mi w rezonans i pukaja na boki. Normalnie na drugim kole mam zalozone takie blaszki i nie mam problemow. Chodzi mi o hamulce przod. W instrukcji pisze ze takie blaszki sa w komplecie z klockami no ale chyba nie u as. Pozdrawiam
- Od: 6 lis 2006, 13:14
- Auto: Była Mazda 323F 1.8 16V LPG BRC
Był Nissan Primera P12 1.8 LPG BRC
Jest .....
Ja kupowałem klocki z Lukasa i z jeszcze innej firmy ale nie pamiętam jakiej to te blaszki były w komplecie. W dobrym sklepi z częściami do Japończyków powinny bć osobo do kupienia.
- Od: 14 cze 2008, 00:22
- Auto: 323F 1.6 16V BG i 1.5 BA
te blaszki to "komplet montażowy klocków hamulcowych" dostępny osobno.
no i owszem w sklepie patrzalem to lipa pod nazwa zestaw montazowy maja, bloczki i sprezynki do montowania klockow. Jeszcze poszukam moze mi sie uda ecchh
Jest .....
?Witam ponownie niestety nigdzie nie moge znalezc tych blaszek jesli ktos z was ma namiary na sklep niech da u inka lub napisze. Pozdrawiam i dzieki
Jest .....
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Klocki lucasa maja takie blaszki (przynajmniej do GE)
Te blechy eliminuja również piszczenie hamulców.
Mam teraz klocki ATE które nie miały blach i jak się często ostro hamuje to piszczą.
Te blechy eliminuja również piszczenie hamulców.
Mam teraz klocki ATE które nie miały blach i jak się często ostro hamuje to piszczą.
Strona 1 z 1