Drążek wahacza wzdłużnego

Skrzynia biegów, sprzęgło, osie, zawieszenie, koła, układ kierowniczy i hamulcowy.

Postprzez ozman » 6 cze 2008, 14:39

Czy to śmierdzi trupem jazda, do bo dopiero 18 czerwca mam termin w warsztacie. Ile może kosztować nowa część z robcizną? Czy już ktoś miał podobną usterkę?

Obrazek
Forumowicz

Od: 28 maja 2008, 14:58
Auto: Ford Probe 2,5V6

Postprzez Troll Bagienny » 6 cze 2008, 14:50

Bylo juz kilka takich tematow na forum, a ja jestem teraz na etapie wymieniania... tzn mam juz tuleje i musze tylko wymienic. Wszystkie tuleje masz tutaj http://www.tedgum.pl/pl/katalog/MAZDA/323/EWT.html (ja z tej strony zamawialem)
Do 323f powinny pasowac idealnie, ja mam tylko problem, bo u mnie jest klopot ze srednica wiec bedzie trzeba kombinowac.
Forumowicz

Od: 4 sty 2007, 17:31

Postprzez ozman » 6 cze 2008, 15:11

To muszę zmienić tuleję, czy cały drążek?
Forumowicz

Od: 28 maja 2008, 14:58
Auto: Ford Probe 2,5V6

Postprzez Troll Bagienny » 6 cze 2008, 15:28

Tylko tuleje, tylko lepiej gdybys do nich zadzwonil wczesniej bo numer katalogowy moze sie nie zgadzac z wymiarami w twojej 323f... bo ja mialem taka sytuacje ze na wszelki wypadek spisalem wymiary tej tulejki i jak do nich zadzwonilem to sie okazalo ze te w wymiary w katalogu sa inne. Z tego co pamietam to musialem im podac srednice wewnetrzna i zewnetrzna co wiazalo sie z wykreceniem sruby mocujacej. Zadzwon i sie spytaj jakie wymiary musisz im podac zeby miec pewnosc ze tuleja bedzie pasowac.
Forumowicz

Od: 4 sty 2007, 17:31