Mazda 323F 1993 Problem z wspomaganiem kierownicy
Strona 1 z 1
Witam! Jestem nopwym uzytkownikiem forum jak i mazdy 323F (wyjezdzane swiatla)
nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa. A wiez, mam taki problem, otwoprzylem maske i zobaczylem ze przewod wychodzacy od zbiorniczka z plynem od wspomagania jest delikatnie zalamany(wrecz bardzo), wyprostowalem go i od tej pory gdy zapale samochod i skrecam kierownica czy to w lewo czy w prawo slychac dziwne buczenie pod maska!CO to moze byc(domyslam sie ze cos ze wspomaganiem)? Jak to usunac?? Z gory dziekuje za odpowiedzi!

- Od: 14 kwi 2007, 18:02
- Auto: MAZDA 323 F, 1993, 1.6, 16 V
moze cos o cos pociera po tym prostowaniu a najpewniej to ten przewod powinien tak byc jak byl (choc niewiem bo niewidzialem jak to wyglada) ale jezeli byl tak orginalnie ty go odgoles to ZMIEJSZYLES przekruj srednicy w przewodzie co powoduje takie skutki uboczne ze halasik i duzy opor dla plynu smigajacego sobie w ukladzie wspomagania
reasumujac jak bylo dobrze na zgietym to zgąc go spowrotem tak jak bylo i juz
reasumujac jak bylo dobrze na zgietym to zgąc go spowrotem tak jak bylo i juz
- Od: 8 paź 2006, 11:19
- Auto: 323F 99r 1.8 LPG SGI Stag4:)
tylko wlasnie przed wyprostowaniem przewodu mial on mniejsza srednice bo byl zagiety!Moze jeszcze ktos sie wypowie??Ktos kto ma taka sama efke jak ja?
PMOIZCIE PANOWIE BO NIE WIEM CZY MOGE NORMALNIE JEZDZIC!
PMOIZCIE PANOWIE BO NIE WIEM CZY MOGE NORMALNIE JEZDZIC!
- Od: 14 kwi 2007, 18:02
- Auto: MAZDA 323 F, 1993, 1.6, 16 V
Strona 1 z 1