Stukanie w okolicy przedniego lewego kola
Strona 1 z 1
Mam maly problem nie wiem co sie dzieje jak ruszam i skrece kola to cos mi stuknie 1 albo 2 razy w okolocy przedniego lewego kola, nie zawsze tak jest czasami tez jak juz przejade kilka km i skrece to tez stuknie ale czascie jak ruszam. Przeguby sa dobre, mechanior sprawdzal auto i powiedzial ze jest wszystko ok a on nie wiem co tak stuka bo na zlosc przy nim nic nie stuakalo. Nie mam pojecia co to moze byc moze ktos z was mial juz to samo i wie ? ? ?
323F B6 BG 1.6 GLX 16v
- Od: 24 wrz 2005, 00:19
- Auto: 323F B6 BG 1.6 GLX 16v 1992r.
Moze byc to sworzeń wahacza ale niekoniecznie-u mnie sam sworzeń był dobry ale wybiła się zwrotnica z trzpienia sworznia.Może byc to amortyzator lub jego górne mocowanie.
PRAWIE jak Mazda
PRAWIE robi wielką różnicę
PRAWIE robi wielką różnicę
- Od: 5 paź 2004, 12:25
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 8v 91r LPG
Sprawdzalem przy cofaniu nic nie stukalo i tak samo nie stuka za kazdym razem pojechalem na plac i robilem kuleczka prawie i nic moze stuknelo 2 razy ale tylko tyle. Jak juz stuka to na poczatku za 1-2 ruszaniem potem juz przez reszta dnia nic.
Sprawdze ten sworzen ale nie wydaje mnie sie ze to jest to bo mechanik powiedzial ze jest wszysto ok ale dzieki sprawdze
Sprawdze ten sworzen ale nie wydaje mnie sie ze to jest to bo mechanik powiedzial ze jest wszysto ok ale dzieki sprawdze
323F B6 BG 1.6 GLX 16v
- Od: 24 wrz 2005, 00:19
- Auto: 323F B6 BG 1.6 GLX 16v 1992r.
Strona 1 z 1