Witam!
Skonczyly mi sie amortyzatorki na przodzie! Potrzebuje zakupic najlepiej w Wa-wie lub okolicach oczywiscie im taniej tym lepiej! Czy znacie jakies dobre niezadrogie amorki? Kyb jest dosc droga.
Dzieki za wszelkie info!
Pozdrawiam
Amortyzatory przod 323 BG
Strona 1 z 1
Kupuj KYB albo Tokico w www.moto.sklep.pl -zaplacisz sporo mniej niz w sklepie a co japonia to japonia. Daj madzi dobre amorki to posluza Ci dlugo. Inaczej za 30 000 km bedziesz zmienial znowu- zaplacisz w koncu tyle co za KYB, albo wiecej. Na KYB i Tokico udzielaja 2 lata gwarancji bez limitu kilometrow, a prawda jest taka, ze to amory na ponad 100 000 km spokojnie.
pozdrowienia
pozdrowienia
WOZI
Piotr Wozniak napisał(a):Kupuj KYB albo Tokico w www.moto.sklep.pl -zaplacisz sporo mniej niz w sklepie a co japonia to japonia.
Też polecam KYB !
Piotr Wozniak napisał(a):a prawda jest taka, ze to amory na ponad 100 000 km spokojnie.
U mnie fabryczne z tyłu wytrzymały 190 kkm – wymiana na KYB, przód nadal fabryczny i ma się świetnie
Pozdrowienia
MiKo,
M6 – MZR-CD 2006/07 -2.0 143KM DPF 82kkm
MiKo,
M6 – MZR-CD 2006/07 -2.0 143KM DPF 82kkm
- Od: 12 wrz 2004, 17:39
- Auto: M6 '06/07 MZR-CD 2.0 143KM DPF
MiKo chcesz powiedziec ze przod jeszcze masz fabryczy?? Tyl wymieniales po 190 tys km chyba nie na naszych drogach!! Co do www.moto.sklep.pl to na allegro koles ma Kyb za 198 szt (olej) nad tymi sie wlasnie zastanawiam! Mam przelatane 160 tys km i amorki zabkuja mi opony!!
Dzieki za informacje
Pozdro
Dzieki za informacje
Pozdro
- Od: 20 paź 2004, 16:33
- Auto: Mazda 6 GY
ja wymieniłem przód i tył przy 200kkm, ale tak szczerze mowiac to jeszcze sie dało jezdzic, nie ciekły. Na ebayu jest cały komplem 4 amorów za 650zł, i to chyba dj smirnoff to sprzedaje
Tak na prawde musisz sie zastanowic ile jeszcze tym samochodem bedziesz jezdzic. Bo jak np rok, to nie ma sensu pchac sie w amory po 300 (takie jak ja kupilem) tylko brac najtansze koreanckie gowno, rok na pewno pojezdzi (ma 2 lata gwarancji)
Tak na prawde musisz sie zastanowic ile jeszcze tym samochodem bedziesz jezdzic. Bo jak np rok, to nie ma sensu pchac sie w amory po 300 (takie jak ja kupilem) tylko brac najtansze koreanckie gowno, rok na pewno pojezdzi (ma 2 lata gwarancji)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Albin1981 napisał(a):a co powiecie o amorkach zax'a za chyba 200 (tylne, olej) 2 lata gwarancji mysle ze chyba dobry wybor ale prawde powiedziawszy sie nic nie znam na tym.
Chyba masz na myśli Sachsa? Niedawno była na ten temat rozmowa i miały bardzo pochlebne opinie.
- Od: 24 kwi 2005, 18:09
- Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI '99
Strona 1 z 1