Mialem jeszcze jakis czas jezdzic bez, ale 12l/100km to chyba troche za duzo przy silniku 1,6-16V (mowie tu o spalaniu na gazie.
Jaki typ sondy lambda lub zaminnnik
Strona 1 z 1
Mam pytanko, padla mi sonda lambda (a raczej kupilem samochod z padnieta sonda lambda). Czy pasuje od jakiegos innego samochodu
? Zadaje pytanie bo np. do Toyoty Celicy pasuje od poloneza, to nie zart. Ile kosztuje cos takiego
?
Mialem jeszcze jakis czas jezdzic bez, ale 12l/100km to chyba troche za duzo przy silniku 1,6-16V (mowie tu o spalaniu na gazie.
- Od: 18 cze 2005, 14:05
- Auto: Mazda 323f 93r. 1,6 – 16V
Witaj
fajnie by bylo jakbys wpisal jaki masz samochod
fajnie by bylo jakbys wpisal jaki masz samochod
WOZI
Czy ma wplyw to zalezy od instalacji chyba? Jak ma wtrysk sekwencyjny to podejrzewam, ze sonda jest w uzyciu.
Po pierwsze w tytule lub podtytule tematu napisz o jaki samochod chodzi, bo zaraz posta wykopia Ci Co Dbaja O Czystosc na forum
Po drugie najlatwiej zawsze pomoc jesli w swoim profilu napiszesz wiecej dokladnych danych.
Po trzecie w tresci posta napisz jakla masz instalacje LPG.
pozdrowienia
Po pierwsze w tytule lub podtytule tematu napisz o jaki samochod chodzi, bo zaraz posta wykopia Ci Co Dbaja O Czystosc na forum
Po drugie najlatwiej zawsze pomoc jesli w swoim profilu napiszesz wiecej dokladnych danych.
Po trzecie w tresci posta napisz jakla masz instalacje LPG.
pozdrowienia
WOZI
Dobra, dobra juz sie nie denerwujcie jestem zielony jak szczypiorek a wy juz sie pieklicie. Jesli chodzi o silnik to 1,6-16v a co so samochodu to Mazda 323f 93r. Sonda jest na 100% padnieta bo koles podlaczal pod kompa i mu wykazalo ze jest padnieta. Jaka mam instalacje
? a bo ja wiem
?
A co nie tak napisalem w nazwie postu
?
Jak uzupelnic profil
? bo wchodze i nie widze zadnej edycji
?
P.S.
Obiecuje ze nastepnym razem sie poprawie
A co nie tak napisalem w nazwie postu
Jak uzupelnic profil
P.S.
Obiecuje ze nastepnym razem sie poprawie
- Od: 18 cze 2005, 14:05
- Auto: Mazda 323f 93r. 1,6 – 16V
Witam,
Tu nikt Cie nie gani ani sie nie piekli, wszyscy sa pozytywnie nastawieni i skorzy do pomocy, czego zapewne nieraz doswiadczysz. Warunek: przestrzegaj przepisow, ktore sa nie po to zeby byly, tylko po to zeby nam wszystkim latwiej bylo korzystac z forum i pomagac sobie wzajemnie.
Profil: po zalogowaniu kliknij w "profil" na granatowym pasku na gorze strony forum. Wazne jest zebys napisal mozliwie duzo informacji w nim, szczegolnie dotyczacych Twojego samochodu- to ulatwi pomoc.
Tytul watku i inne kwestie: przeczytaj pierwsze watki na forum dotyczace zasad uczestnictwa, na przyklad:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=4302
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... d2f580e883
pozdrowienia
Tu nikt Cie nie gani ani sie nie piekli, wszyscy sa pozytywnie nastawieni i skorzy do pomocy, czego zapewne nieraz doswiadczysz. Warunek: przestrzegaj przepisow, ktore sa nie po to zeby byly, tylko po to zeby nam wszystkim latwiej bylo korzystac z forum i pomagac sobie wzajemnie.
Profil: po zalogowaniu kliknij w "profil" na granatowym pasku na gorze strony forum. Wazne jest zebys napisal mozliwie duzo informacji w nim, szczegolnie dotyczacych Twojego samochodu- to ulatwi pomoc.
Tytul watku i inne kwestie: przeczytaj pierwsze watki na forum dotyczace zasad uczestnictwa, na przyklad:

pozdrowienia
WOZI
mam pytanko a jak zresetowac kompa w mazdzie 323 BG 1,6 8v ? widzialem ze jest jakas procedurka która sie wykonuje ale to bylo przy mazdzie 626 w opisie czyszczenia przeplywomierza.
DZieki za pomoc
DZieki za pomoc
my tu gadu gadu a chinczyków wciaż przybywa
!!

- Od: 26 cze 2005, 10:50
- Auto: mazda 323 BG 1,6 8v 91r
upss napisał(a):mam pytanko a jak zresetowac kompa w mazdzie 323 BG 1,6 8v ?
wystarczy uzyc opcji szukam
ale powiem jak
Strona 1 z 1