cartoontrabant napisał(a):Ma być taki niezakończony.To tak jakby "przelew" jakby za dużo oparów miało się zebrać to awaryjnie "wyciekną" przelewem nie rozsadzając filtra z węglem aktywnym.
A ja od zawsze myślałem że ktoś to tam uciął u mnie

www.mazdaspeed.pl
cartoontrabant napisał(a):Ma być taki niezakończony.To tak jakby "przelew" jakby za dużo oparów miało się zebrać to awaryjnie "wyciekną" przelewem nie rozsadzając filtra z węglem aktywnym.
patryk240 napisał(a):Co do 1 to mi tam się robi mokro a co to jest też bym się chętnie dowiedział a co do 2 to napewno ma to związek z tym że masz krokowca od 16v jak nie zapomne to popatrze co i jak mam u siebie i dam Ci znać
cartoontrabant napisał(a):1. Też mam taki nagwintowany otwór i nic nie jest ani nic nie było do niego przykręcone – ale olej z niego nie cieknie ani nie dmucha. Może cieknie z korka? To bliska okolica.
cartoontrabant napisał(a):2. Ta rurka prawdopodobnie powinna iść spod przepustnicy do takiej czarnej kwadratowej puszki która jest pomiedzy przepływką, a rurą dolotu (grubą czarną). U mnie ten przewód odpowiedzialny jest za wolne obroty – jeśli go zatkam to nie będę miał wolnych obrotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości