Problem w tym, że przy włączonym nawiewie (obojetnie jak) leci mi do auta pełno jakiegoś czarnego i tłustego syfu!
Czy może to być problem jakiś filtrów? jeśli tak to gdzie się tak owe w mojej 323F BG znajduja?
Nawiew – wdmuchuje czarny i tłusty syf
Strona 1 z 1
TALREP napisał(a):w takie dni jak dzisiaj ogrzewania pewnie nie uzywasz
hehe no nie uzywam
Przemo & Aga
- Od: 28 sty 2006, 21:59
- Auto: była 323F będzie 6
Powietrze pełza sobie ulicą, po czym jezdnią złowieszczo przetacza się Mazda 323F i zasysa bezbronne powietrze przez kratkę umieszczoną na podszybiu. Porwane powietrze wędruje bezwolnie, mijając wrota piekieł, czyli klapkę sterującą cyrkulajcą zewnętrzną lub wewnętrzną. Przestraszone powietrze wpadając do ciasnego tunelu, w którym nie dostrzega nawet światełka odbijając się o ścianki okrągłego, krętego labiryntu z tworzywa sztucznego brnie w nicość. Zmierza ku wciągającej go mocy, wydającej przeraźliwy terkot. Następnie ku jego zaskoczeniu, prześlizgując się przez otwartą furtkę, trafia na grila, jako główne danie. Tam sadystycznie przypalają mu
. Spanikowane powietrze próbuje się wydostać, zmykając przez skomplikowany system klapek w stronę światła. Kratki nawiewu dają wolność o którą powietrze tak walczyło! Ale co to za wolność...
Pozdrawiam
..::GofNet::..

Pozdrawiam
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
GofNet napisał(a):Powietrze pełza sobie ulicą, po czym jezdnią złowieszczo przetacza się Mazda 323F i zasysa bezbronne powietrze przez kratkę umieszczoną na podszybiu. Porwane powietrze wędruje bezwolnie, mijając wrota piekieł, czyli klapkę sterującą cyrkulajcą zewnętrzną lub wewnętrzną. Przestraszone powietrze wpadając do ciasnego tunelu, w którym nie dostrzega nawet światełka odbijając się o ścianki okrągłego, krętego labiryntu z tworzywa sztucznego brnie w nicość. Zmierza ku wciągającej go mocy, wydającej przeraźliwy terkot. Następnie ku jego zaskoczeniu, prześlizgując się przez otwartą furtkę, trafia na grila, jako główne danie. Tam sadystycznie przypalają mu. Spanikowane powietrze próbuje się wydostać, zmykając przez skomplikowany system klapek w stronę światła. Kratki nawiewu dają wolność o którą powietrze tak walczyło! Ale co to za wolność...
Pozdrawiam
po drodze powietrze oblewa sie zimnym potem i stad wlasnie te tluste plamy
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
Podłącze się pod temat. Czy też tak macie? W mojej Madzi strasznie kurzy sie deska gdy uzywam nawiewu i liscie wpadaja, no przesadnie mósiałbym codziennie czyścić deske Czy macie na to jakiś sposób? Bo sam nawiew działa pieknie na 4 to na tylna kanape chce człowieka wydmuchać.
- Od: 8 maja 2006, 11:40
- Auto: Mazda 323F 1.6 16V '94
Sprawdź co zalęgło Ci się na podszybiu (pod kratką) może masz tam jakieś "życie"...?
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
to ja sie tez dolacze, mam taki sam czarny syf, chyba zobacze na podszybie... i zamontuje sobei filter ktorego niestety mazda zapomniala dac...
http://planme.pl – jezeli szukasz harmonogramu...:)
Strona 1 z 1