Witam
wiem ,ze już nie raz wałkowany temat ale poproszę jeszcze raz o opinie.
Do wyboru mam firmy Lobro, mitelli oraz (nie wiem jaka jest pisownia) ruwer(roover)...
z gory dzieki za pomoc:)
Jaki przegub zewnetrzny??
Strona 1 z 1
A nie ma NKN lub coś podobnego??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Jeśli to do 323 bg 1,3 16v to chyba jest tam przegub NKN o nr G13008... i będzie kosztował bardzo niewiele ponad 100zł...
niech ktoś mnie poprawi
niech ktoś mnie poprawi
Grzesiu sprawdze dziś wieczorem na co zmieniałem u siebie bo chyba mam jeszcze pudło po nim. Zamawiałem u Chmielewskich i płaciłem 110pln o ile dobrze pamiętam
Fakt, że zrobiłem na nim chyba tylko z 4tyś przed sprzedażą więc nie wiem jak z trwałością, ale przy montażu nie było żadnych problemów 

u kobiety w megane klekotał lekko przegub,mechanik ...obrócił go i jest spokój,nie wiem jak w mazdzie,ale może też da radę,jest to rozwiązanie na jakiś czas zapewne
-
rajtkezjusz
pawcio1017 napisał(a):Grzesiu sprawdze dziś wieczorem na co zmieniałem u siebie bo chyba mam jeszcze pudło po nim. Zamawiałem u Chmielewskich i płaciłem 110pln o ile dobrze pamiętamFakt, że zrobiłem na nim chyba tylko z 4tyś przed sprzedażą więc nie wiem jak z trwałością, ale przy montażu nie było żadnych problemów
Przegub dopiero niedawno się odezwał lekko wiec mam jeszcze czas żeby coś znalezć tylko chciałbym czegoś poszukać w mire w rozsądnej cenie ale też jakościowo żeby był OK bo madzi nie mam zamiaru sie pozbywać szybko (a moze nawet wogule

Regeneracja DPF........info PW
czyli trafiłem z nr
super 
pozdrawiam
pozdrawiam
Strona 1 z 1