Pojechalem do dwoch hurtowni i na miejscu oczywiscie nie maja – tylko na zamowienie – ale lekko mnie zamurowalo jak mi powiedzieli odpowiednio 140 i 135PLN
pozdr
www.mazdaspeed.pl
Ament napisał(a): a w ktorym miejscu w Lodzi jest to ASO? Bo czesto tam jestem i bym podjechal w razie czego...
PT323F napisał(a):Może dogadajcie się wszyscy po co marnować tyle kasy jak za zachodnią granica stoją mazdy sprowadzcie jedną na części. Cena auta w dobrym stanie do 500EUR i każdy z klubu bierze co chce.
Mam znajomego w innym klubie i tam sobie tak radzą.
Proponuje zrobic taką symulacje na forum co kto potrzebuje do mazdy i moze zbierze sie całe auto :–)). Może ktos dysponuje lawetą i sprawa rozwiazana.
pozdrawaim
PT323F napisał(a):Co jest nielegalne przywiezienie auta na części ? Rozebranie go i sprzedaz na złomowisko karoserii ? A ile wyniesie akcyza 100 PLN :–)).
A jak robią inni, na allegro pełno firm które sprzedają silniki np silnik B6 w bardzo dobrym stanie kosztuje 1200-1500 to za ile jest przywieziony około 600 i to pewnie całe auto było przywiezione i rozebrane także musi byc legalne i misi sie opłacać.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości