Mazda 323 z aut. skrzynią biegów
Strona 1 z 1
Niedlugo prawdopodobnie bede posiadaczem właśnie Mazdy 323 rocznik 1992 , 1,6 z automatyczna skrzynią biegów. Czy ktoś miał doczynienia właśnie z takim autkiem z automatem. Jak jest z przyspieszeniem? Ile da sie wyciagnąc mniej wiecej? Wole sie zapytac zamiast sprawdzac to w na naszych polskich drogach...dodam ze autko jest bardzo zadbane i ma moze z 50 tyś. km na liczniku... Moze jakies porady jak o nie dbać? 
- Od: 30 kwi 2005, 18:16
- Auto: Mazda 323 1.6 rocznik 1992
Nie jeździłem Mazdą z automatem, ale miałem przez 7 lat Hondę Civic 1,4 automat i to był świetny samochód. Chetnie kupiłbym automat ponownie, ale wybór jest skromny. Co do Mazdy nic Ci nie podpowiem, ale ogólnie o automatach dużo znajdziesz tutaj: http://olczak.home.pl
Serwisowałem tam swoją Hondę. Facet zna się na rzeczy. Poczytaj vademecum, dużo się dowiesz. Automat to siwetna sprawa tylko trzeba umieć o niego dbać.
Serwisowałem tam swoją Hondę. Facet zna się na rzeczy. Poczytaj vademecum, dużo się dowiesz. Automat to siwetna sprawa tylko trzeba umieć o niego dbać.
- Od: 24 kwi 2005, 18:09
- Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI '99
nemi napisał(a):Defort napisał(a): i ma moze z 50 tyś3800 rocznie
![]()
Nemi czasami trafiają się takie przebiegi ... choć to rzadkość.
Ps. wszytskie auta z importu ( niemcy) mają przebieg 130 000 km niezależnie od wieku ... coś tu śmierdzi

Ps2. O automatach just duży artykuł na mazdaspeed.pl i na stronie samko ...
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
nemi napisał(a):Defort napisał(a): i ma moze z 50 tyś3800 rocznie
![]()
To jest jak najbardziej możliwe. Nieczęste, ale możliwe. Żeby nie być gołosłownym – przez ostatni rok (od przeglądu do przeglądu) zrobiłem swoją Hondą 4000km. Jeżdzę w sumie tylko po mieście, raz na parę miesięcy w jakąs trasę.
- Od: 24 kwi 2005, 18:09
- Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI '99
No mi ciężko w takie rzeczy wierzyć, bo ja prawie nie jeżdżę, a od ubiegłego sierpnia nastukałem 20 kkm
, więc przy sprzyjających wiatrach i jeśli nie wyjadę nigdzie za granicę do pracy w ciągu roku wyjdzie co najmniej 25 kkm.
Ja chcę takie auto. 13 lat i świeżo dotarty.......

Ja chcę takie auto. 13 lat i świeżo dotarty.......
nemi napisał(a):13 lat i świeżo dotarty.......
Puhcio napisał(a):wszytskie auta z importu ( niemcy) mają przebieg 130 000 km niezależnie od wieku
Nemi, wszytko zależy od konkretnego przypadku ...
Jak w ogłoszeniu jest samochód rok 1995 przebiek 315 tys – w to jestem w stanie uwierzyć, ale nie w powszechne 130 k ...
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Moja miazga jest z 94 rokju i ma przebieg 139 tyś- udokumentowany.
Serwisowana jest tylko w ASO – od nowości!!! Mam wszystkie faktury 0d 94 roku na których widnieje aktualny na tamten czas przebieg. Trzymam to dla przyszłych kupców niedowiarków
Serwisowana jest tylko w ASO – od nowości!!! Mam wszystkie faktury 0d 94 roku na których widnieje aktualny na tamten czas przebieg. Trzymam to dla przyszłych kupców niedowiarków
- Od: 20 paź 2003, 09:53
- Auto: Mazda 323 BG BP & 626 GE FS & 626 GF FS
Dobra juz jakis czas jezdze tym samochodem...nawet nawet...przebieg 75 tys. km sie okazal...ale to i tak chyba dobrze jak na 92 rocznik...
Czy wiecie moze po jakim czasie od kupna samochodu moge go sprzedac?? Czy sa jakies ograniczenia??
Czy wiecie moze po jakim czasie od kupna samochodu moge go sprzedac?? Czy sa jakies ograniczenia??
- Od: 30 kwi 2005, 18:16
- Auto: Mazda 323 1.6 rocznik 1992
Strona 1 z 1