Witam,
zauważyłem, że jadac powoli przy skręcaniu gdy najeżdżam na nieruwności w przednim zawieszeniu słychać wyraźnie stukanie. Przypuszczam, że musze wymienić sworznie prawy i lewy. Jaki cirka ebałt może być koszt takiej operacji??
Pozdrawiam
Jaki jest koszt wymiany sworzni???
Strona 1 z 1
dychy napisał(a):wyniosło mnie to 200zł z robocizną więc trochę więcej
Witam. ale zaplaciles tyle za 1 strone czy 2???kupiles 2 sworznie czy 1?Nawet dzis kupilem sworzen za 38 zł bo mi przypomniales temat!!!!!No i wymiana jednego sworznia kosztowala mnie 15 zł i to nie u jakiegoś KOWALA z MŁOTEM w ręku.Wymiana trwała dosłownie 10-15 minut więc nie ma prawa ktoś dużo zawołac za wymiane tego sworznia!Bez przesady!Ale to nie ceny warszawskie tylko bardziej przyziemne.W duzych miastach ceny za usługi warsztatowe(nie ASO) sa nieporównywalnie większe.W małych miastach tyle nie śpiewają za wymiane ale cóż......Plusy i minusy małych miasteczek

- Od: 28 gru 2004, 17:17
- Auto: Kiedyś 323f BG,BA.Teraz Toyota Corolla E12
Ja obecnie mieszkam w Wawie, ale zazwyczaj jeżeli naprawa nie jest poważna robie to w Łomży.Chociaż mam tam mechanika swojego bo w miałych miasteczkach niektóży też potrafią brać ceny warszawskie i w sumie nie wiem za co.
- Od: 18 maja 2004, 13:14
- Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM
Strona 1 z 1