Witam.
Pomóżcie.
Odebrałem auto mazda 323 1.6i 16v z 1994r. z naprawy i po chwili zapaliła mi się lampka na desce rozdzielczej w postaci kwadratu do połowy pustego z tryskającymi z niego na lewo i prawo strumieniami. Co to oznacza , to jest lampka nad światłami. Świeci się na pomarańczowo.
Lampka na desce rozdzielczej mazda 323
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 11 sty 2009, 15:25 przez Marionowakko, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 5 gru 2008, 19:52
Czy jesteś pewien, wydaje mi się że do płynu jest podobna ale inna, zresztą nalałem płynu i lampka dalej się pali.
Więc pewnie padł pływak w zbiorniku. Miałeś wcześniej letni płyn, czy zimowy? Nie zamarzł przypadkiem?
Poza tym, proszę o zapoznanie się z regulaminem Forum. Dowiesz się z niego jak poprawnie nazywać i kiedy zakładać nowe tematy na forum.
Następnie popraw proszę temat na zgodny z regulaminem (użyj opcji 'zmień' – prawy górny róg Twojego postu) zwiększy to Twoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Masz na to 24h, później temat będę musiał umieścić w koszu.
Oznaczenia generacji i symbole silników – potrzebne do nazwania tematu – znajdziesz na stronie klubowej.
Skorzystaj też z opcji 'szukaj', wiele problemów było już omawianych na forum, a co ważniejsze, dużo z nich zostało rozwiązanych.
Regulamin
Opcja: Szukaj
Jak używać opcji: Szukaj
Oznaczenia modeli i silników
Poza tym, proszę o zapoznanie się z regulaminem Forum. Dowiesz się z niego jak poprawnie nazywać i kiedy zakładać nowe tematy na forum.
Następnie popraw proszę temat na zgodny z regulaminem (użyj opcji 'zmień' – prawy górny róg Twojego postu) zwiększy to Twoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Masz na to 24h, później temat będę musiał umieścić w koszu.
Oznaczenia generacji i symbole silników – potrzebne do nazwania tematu – znajdziesz na stronie klubowej.
Skorzystaj też z opcji 'szukaj', wiele problemów było już omawianych na forum, a co ważniejsze, dużo z nich zostało rozwiązanych.
Regulamin
Opcja: Szukaj
Jak używać opcji: Szukaj
Oznaczenia modeli i silników
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
miałem letni, ale po nalaniu zimowego spryskiwacz działa. sprawdź proszę czy temat jest teraz zgodny z regulaminem.
można zamknąć temat znalazłem już odpowiedź na forum.
pozdr.
pozdr.
Strona 1 z 1