Dzieki za jakiekolwiek odpowiedzi.
Linka prędkościomierza
Strona 1 z 1
Czy ktoś z Was wie ile kosztuje linka prędkościomierza do madzi 323f 91 rok , i gdzie ją można kupić w Łodzi?????????????????????
Prawdziwe życie zaczyna się po kupieniu MAZDY
!!!!!

- Od: 27 wrz 2004, 21:47
- Auto: 323 F BA 94 r 1.5 16V Z5
witam,
jak masz starą linę to jedź do jakiegoś zakładu gdzie coś takiego dorabiają. do Mazdy jest problem z nowymi linkami. ja pojechałem do mechanika jak mi linka padła, on kupił nową linkę do malucha i mi przerobił na odpowiednią długość. ze starej linki beda Ci potrzebne końcówkiod strony skrzyni biegów i od strony przyrządu uniwersalnego. mnie to kosztowało niecałe 40 PLNów.
powodzenia
jak masz starą linę to jedź do jakiegoś zakładu gdzie coś takiego dorabiają. do Mazdy jest problem z nowymi linkami. ja pojechałem do mechanika jak mi linka padła, on kupił nową linkę do malucha i mi przerobił na odpowiednią długość. ze starej linki beda Ci potrzebne końcówkiod strony skrzyni biegów i od strony przyrządu uniwersalnego. mnie to kosztowało niecałe 40 PLNów.
powodzenia
===Radziu===
- Od: 19 lis 2003, 09:40
- Auto: 626 GF 1,9i
Hej!
Które elementy masz uszkodzone w swojej lince? Napisz dokładnie (cbg@tlen.pl), może będę mógł pomóc!
Pozdrawiam!
Bartek
Które elementy masz uszkodzone w swojej lince? Napisz dokładnie (cbg@tlen.pl), może będę mógł pomóc!
Pozdrawiam!
Bartek
- Od: 25 paź 2003, 21:13
- Auto: tymczasowo Civic
Ogolnie to linkę mam sprawną ale ostatnio mi bardzo hałasowała wiec ją nasamrowałem, i na razie jest spokój ale jakby co to tzraba bedzie wymienic
(mam nadzieje ze jednak nie )
i tak na wszelki wypadek pytam ile kosztuje
???
dzięki za podpowiedzi.
Linka jest chyab rodzaju nowego ,ponieważ składa się z dwoch części.jest możliwość rozłączenia jej nie odkręcając jej ze skrzyni.
i tak na wszelki wypadek pytam ile kosztuje
dzięki za podpowiedzi.
Linka jest chyab rodzaju nowego ,ponieważ składa się z dwoch części.jest możliwość rozłączenia jej nie odkręcając jej ze skrzyni.
Prawdziwe życie zaczyna się po kupieniu MAZDY
!!!!!

- Od: 27 wrz 2004, 21:47
- Auto: 323 F BA 94 r 1.5 16V Z5
Strona 1 z 1