Witam mam niewielki problem ze światłami przeciwmgielnymi w mojej madzi.
Dzieje się coś takiego że przy włączeniu tylnych lamp przeciwmgielnych (przednich mój egzemplarz nie posiada) zapala się kontrolka na desce rozdzielczej, ale światła ani myślą się włączyć piszę do was, gdyż nie mam ostatnio zbyt dużo czasu żeby się tym zająć a może ktoś już miał podobną przypadłość i będzie wiedział za co się od razu zabrać. Gdyby było coś nie tak to przecież nie powinna zapalić się kontrolka a tu pali się co mnie najbardziej dziwi?
Nie palą się tylne lampy przeciwmgielne
Strona 1 z 1
Moja błękitka: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27058 Sprzedam Fotele
- Od: 10 paź 2006, 12:43
- Auto: 323 Sedan BG 1,7D PN 1991r.
mam to samo ;p
tzn tak: jak włączam przednie halogeny to nie pojawia mi sie zadna kontrolka o tym informujaca ale halogeny świecą (za co nie miałem ostatnio o mało mandatu ;/), a jak właczam [jakie?] to zapala mi sie lampka, ale holegana z tylu nie ma ;p
tzn tak: jak włączam przednie halogeny to nie pojawia mi sie zadna kontrolka o tym informujaca ale halogeny świecą (za co nie miałem ostatnio o mało mandatu ;/), a jak właczam [jakie?] to zapala mi sie lampka, ale holegana z tylu nie ma ;p
- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
Winetou napisał(a):A może żarówki przepalone![]()
Nie no bez przesady
Moja błękitka: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27058 Sprzedam Fotele
- Od: 10 paź 2006, 12:43
- Auto: 323 Sedan BG 1,7D PN 1991r.
bezpiecznik a jak nie to kostka zasniedziała ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mazda 323f 1.8 16v GT rok 1991
----JAPAN POWER----
----JAPAN POWER----
- Od: 14 lis 2006, 12:08
- Auto: Mazda 323f 1.8 16v GT rok 1991
należy sprawdzić przewody, w bagażniku. Przy przejściu wiązki przeciwmgielnych do głównej po zdjęciu izolacji okazało się, że wszystkie cztery były przerwane, najlepiej je wydłużyć, połączyć i światła powinny zadziałać.
-
Gość
Strona 1 z 1