Chodzi o to, że niektóre elementy zaczynają POWAŻNIE blaknąć. W tamtym roku użyłem lekkościernej TEMPO i było w sumie ok, ale w tym roku jest gorzej – ąz strach pomyśleć co będzie za rok. Jaki zabieg polecacie? Jakiś specjalistyczny zabieg u Pana lakiernika? Czy malowanie całej madzi? Proszę o pomoc
Czerwony matowy Kolor
Strona 1 z 1
Witam. Mam nielada problem z moją Madzią...
Chodzi o to, że niektóre elementy zaczynają POWAŻNIE blaknąć. W tamtym roku użyłem lekkościernej TEMPO i było w sumie ok, ale w tym roku jest gorzej – ąz strach pomyśleć co będzie za rok. Jaki zabieg polecacie? Jakiś specjalistyczny zabieg u Pana lakiernika? Czy malowanie całej madzi? Proszę o pomoc
POzdrówka 
- Od: 30 cze 2006, 17:57
- Auto: 22.V.07- KAPA SILNIKA!
polerka bracie polerka. Koszt ze 300 zł a efekt jak nowy 
jak ci dobrze zrobią to kilka latek
woytheck napisał(a): W tamtym roku użyłem lekkościernej TEMPO i było w sumie ok, ale w tym roku jest gorzej – ąz strach pomyśleć co będzie za rok.
Ale czy po wypolerowaniu tą pasta nałożyłeś potem jakiś wosk
- Od: 14 lip 2006, 15:54
- Auto: M6 GG "06 2,0 147KM
mialem zrobiona fachowa polerke mechaniczna i pozniej nalozony wosk i do tego mycie i konserwacja silnika wszystko kosztowalo 150 zl . musialbym sie pochwalic, jak bede mial czas to pstrykne kilka fotek:)
- Od: 1 paź 2006, 15:20
- Auto: Mazda 323F 1.8 16V GT 1989r.
Ten czerwony boski kolorek ma niestety to do siebie ze lubi sie robic rozowy...Ja przed rykami wzielam do lapy Tempo i maszyne do polerki, spedzilam nad madzia dwa dni i wygladala jak nowa...
No i juz teraz wiem jaki blad zrobilam po tym zabiegu
bo wlasnie znowu robi sie rozowa...
Tyle ze i tak bedzie na wiosne malowana...
No i juz teraz wiem jaki blad zrobilam po tym zabiegu
BART30 napisał(a):Ale czy po wypolerowaniu tą pasta nałożyłeś potem jakiś wosk
bo wlasnie znowu robi sie rozowa...

Tyle ze i tak bedzie na wiosne malowana...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Strona 1 z 1