Montaż halogenów
1, 2
u mnie tam jest puste miejsce.... sprawdzałem czy jest jakies napiecie w kostce przy lewej lampie, przyroznych właczeniach lamp... w kazdym razie nie dopatrzyłem sie zadnych napiec.... zastanawiam sie do czego słuzy ta instalacja... 
Pozdrawiam
basstek1
Jal khaless zhah waela.....
napięcie będzie kiedy będziesz miał wyłącznik po włożeniu i włączeniu włącznika załącz stacyjkę, krótkie i oświci się na desce kontrolka halogenów przednich i pojawi się napięcie.Mazda daj instalację pod każde ustrojstwo niezależnie od wypasu co daje możliwośći
Fachowiec to nie jestem,a rade dałem choć trochę to trwało 
Fachowiec to nie jestem,a rade dałem choć trochę to trwało 
- Od: 17 sie 2007, 06:39
- Auto: 2 DE 63kW '09
premo1 napisał(a):napięcie będzie kiedy będziesz miał wyłącznik po włożeniu i włączeniu włącznika załącz stacyjkę, krótkie i oświci się na desce kontrolka halogenów przednich i pojawi się napięcie.Mazda daj instalację pod każde ustrojstwo niezależnie od wypasu co daje możliwośćiFachowiec to nie jestem,a rade dałem choć trochę to trwało
ale o jaki włacznik ci chodzi? nie bardzo rozumiem gdzie mam go właczyc... troszke jest to pogmatwane co napisałes
Pozdrawiam
basstek1
Jal khaless zhah waela.....
1, 2