Montaż halogenów
1, 2
u mnie tam jest puste miejsce.... sprawdzałem czy jest jakies napiecie w kostce przy lewej lampie, przyroznych właczeniach lamp... w kazdym razie nie dopatrzyłem sie zadnych napiec.... zastanawiam sie do czego słuzy ta instalacja... 
Pozdrawiam
basstek1
Jal khaless zhah waela.....
napięcie będzie kiedy będziesz miał wyłącznik po włożeniu i włączeniu włącznika załącz stacyjkę, krótkie i oświci się na desce kontrolka halogenów przednich i pojawi się napięcie.Mazda daj instalację pod każde ustrojstwo niezależnie od wypasu co daje możliwośći
Fachowiec to nie jestem,a rade dałem choć trochę to trwało 

- Od: 17 sie 2007, 06:39
- Auto: 2 DE 63kW '09
premo1 napisał(a):napięcie będzie kiedy będziesz miał wyłącznik po włożeniu i włączeniu włącznika załącz stacyjkę, krótkie i oświci się na desce kontrolka halogenów przednich i pojawi się napięcie.Mazda daj instalację pod każde ustrojstwo niezależnie od wypasu co daje możliwośćiFachowiec to nie jestem,a rade dałem choć trochę to trwało
ale o jaki włacznik ci chodzi? nie bardzo rozumiem gdzie mam go właczyc... troszke jest to pogmatwane co napisałes
Pozdrawiam
basstek1
Jal khaless zhah waela.....
1, 2