Montaż halogenów

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez basstek1 » 11 maja 2008, 22:42

u mnie tam jest puste miejsce.... sprawdzałem czy jest jakies napiecie w kostce przy lewej lampie, przyroznych właczeniach lamp... w kazdym razie nie dopatrzyłem sie zadnych napiec.... zastanawiam sie do czego słuzy ta instalacja... :|
Pozdrawiam
basstek1

Jal khaless zhah waela.....
Forumowicz

Od: 23 sie 2007, 00:32
Auto: Mazda 3 BK (sedan) 1.6 2005 LPG

Postprzez premo1 » 12 maja 2008, 13:36

napięcie będzie kiedy będziesz miał wyłącznik po włożeniu i włączeniu włącznika załącz stacyjkę, krótkie i oświci się na desce kontrolka halogenów przednich i pojawi się napięcie.Mazda daj instalację pod każde ustrojstwo niezależnie od wypasu co daje możliwośći <jupi> Fachowiec to nie jestem,a rade dałem choć trochę to trwało <faja>
Początkujący

Od: 17 sie 2007, 06:39
Auto: 2 DE 63kW '09

Postprzez basstek1 » 12 maja 2008, 21:35

premo1 napisał(a):napięcie będzie kiedy będziesz miał wyłącznik po włożeniu i włączeniu włącznika załącz stacyjkę, krótkie i oświci się na desce kontrolka halogenów przednich i pojawi się napięcie.Mazda daj instalację pod każde ustrojstwo niezależnie od wypasu co daje możliwośći <jupi> Fachowiec to nie jestem,a rade dałem choć trochę to trwało <faja>

ale o jaki włacznik ci chodzi? nie bardzo rozumiem gdzie mam go właczyc... troszke jest to pogmatwane co napisałes :D
Pozdrawiam
basstek1

Jal khaless zhah waela.....
Forumowicz

Od: 23 sie 2007, 00:32
Auto: Mazda 3 BK (sedan) 1.6 2005 LPG