Prawdopodobnie urwała mi sie linka (jesli tak to jest rozwiazane) od wyboru obiegu zewn/wewn? Szukam jakiegos sposobu na w miare bezpieczny demontaz konsoli, bawił sie ktoś juz może w naprawe tego ustrojstwa?jak sie dostac do tego mechanizmu zeby pozniej to z powrotem zmontowac
demontaż konsoli nawiewu.uszkodzona linka od wyboru obiegu nawiewu?
Strona 1 z 1
witam.
Prawdopodobnie urwała mi sie linka (jesli tak to jest rozwiazane) od wyboru obiegu zewn/wewn? Szukam jakiegos sposobu na w miare bezpieczny demontaz konsoli, bawił sie ktoś juz może w naprawe tego ustrojstwa?jak sie dostac do tego mechanizmu zeby pozniej to z powrotem zmontowac
Pozdrawiam
basstek1
Jal khaless zhah waela.....
nie wiem jak u Ciebie to jest rozwazane ale sprobuj wymontowac przycisk(moze cos nie styka), a dopiero pozniej zabieraj sie za konsole(czego oczywiscie CI nie zycze!!)
pozdrawiam
pozdrawiam
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
to jest banalnie proste... przyciski w bg:| chyba samochody pomyliłeś kolego heh. Wyjmujesz przycisk od świateł awaryjnych odkręcasz nawiewy środkowe i gotowe.. pewnie pancerz wyleciał z takiego plastikowego ustrojstwa. Linka raczej cała.
- Od: 9 lis 2007, 00:26
- Auto: Mazda MX6
ja sie nie dostałem do srodka.tzn nie wyciagnałem calego panela.przypiałem linke opaskami do jakiejs metalowej konstrukcji...jest ok, ale ty masz inne autko, wiec pewnie jest inaczej ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam
basstek1
Jal khaless zhah waela.....
Strona 1 z 1