Witam
Mam problem z ogrzewaniem tylnej szyby. Otoz nie moge znalezc zlacza do wylaczanika czasowego ogrzewania tylnej szyby. Gdy recznie zewre przekaznik od ogrzewania (ten po prawej stronie w nogach pasazera ) to wszystko dziala, ale na przycisk niestety nie reaguje. Moze ktos wie dokladnie gdzie szukac tego wylacznika czasowego.
Wylacznik czasowy ogrzewania tylnej szyby 323F BG
Strona 1 z 1
Nie możesz znaleźć tego "czasowego wyłącznika" pewnie dlatego że w BG go nie ma
Jest tylko zwykły wyłącznik włącz/wyłącz... Od niego idą prosto kable do przekaźnika o którym mówisz
Jest tylko zwykły wyłącznik włącz/wyłącz... Od niego idą prosto kable do przekaźnika o którym mówisz
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
w BG jest wylacznik czasowy. jak wlacze ogrzewanie (pali sie kontrolka) to po jakims czasie samo sie wylacza (kontrolka gasnie) skoro ja tego nie robie to robi to zapewne wylacznik czasowy 
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO to Ci nowina
W takim razie przepraszam za zamieszanie, jednak u mnie tego nie ma. Możliwe w takim razie że auta wyprodukowane po 05.1991r mają ten wyłącznik. Niestety na schematach posiadanych przeze mnie nie ma go w ogóle uwzględnionego, także nie pomogę

W takim razie przepraszam za zamieszanie, jednak u mnie tego nie ma. Możliwe w takim razie że auta wyprodukowane po 05.1991r mają ten wyłącznik. Niestety na schematach posiadanych przeze mnie nie ma go w ogóle uwzględnionego, także nie pomogę
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
Orin napisał(a):OOOOOOOOOOOOOOOOOOO to Ci nowina![]()
moja jest z kwietnia `91 ----> wiec przed liftem

- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
Moja jest z 90 roku. Mierzylem miernikiem i przyciskanie przycisku nie powoduje podawania napiecia na przekaznik. Na dodatek przycisk nie jest taki jak od podnoszonych swiatel , co wskazuje na obecnosc wylacznika czasowego. Niestety za ch... nie moge znalezc nigdzie odczepionej wtyczki... Jak jeszcze troche mnie to powkurza to albo zrobie na taki przelacznik zaskakujacy (jak od podnoszenia swiatel),albo sam sobie dorobie wylacznik czasowy
. CHcialem to zrobic tak jak Pan Bog przykazal,ale rece opadaja. Pol dnia grzebania w wiazkach elektrycznych i zero efektu :/
Strona 1 z 1