Podświetlane przyciski sterowania szyb???
Strona 1 z 1
Dołączam się do pytania.
Czy ktoś próbował czegoś takiego w swojej BG? Ktoś w ogóle rozbierał ten sterownik na części składowe i wie może czy jest to możliwe?
Czy ktoś próbował czegoś takiego w swojej BG? Ktoś w ogóle rozbierał ten sterownik na części składowe i wie może czy jest to możliwe?
Ostatnio edytowano 10 lut 2006, 18:24 przez MartiniS, łącznie edytowano 1 raz
Be yourself no matter what they say
- Od: 10 mar 2005, 17:09
- Auto: Mazda MX5 NB 2004 Unplugged
Witam Panowie.
Też o tym myślałem i po rozebraniu stwierdzam, że byłoby to możliwe lecz wymaga małego przemyślenia. Przyciski do połowy są puste a po środku wystaje "języczek" który porusza przełącznik do przodu i tyłu.
Na początek polecał bym rozebranie przełącznika pasażera (drzwi przednie). Jest on po prostu mniej skomplikowany.
Czekam jak koledzy powyżej na konkretne rozwiązania!
Pozdrawiam
PS:
A kiedy Kolega MartiniS awansował na Moderatora? Moje uznanie i gratulacje
Też o tym myślałem i po rozebraniu stwierdzam, że byłoby to możliwe lecz wymaga małego przemyślenia. Przyciski do połowy są puste a po środku wystaje "języczek" który porusza przełącznik do przodu i tyłu.
Na początek polecał bym rozebranie przełącznika pasażera (drzwi przednie). Jest on po prostu mniej skomplikowany.
Czekam jak koledzy powyżej na konkretne rozwiązania!
Pozdrawiam
PS:
A kiedy Kolega MartiniS awansował na Moderatora? Moje uznanie i gratulacje
<– SIOSTRY: Madzia i EFka
http://world1.monstersgame.wp.pl/?ac=vid&vid=17054626
http://world1.monstersgame.wp.pl/?ac=vid&vid=17054626
- Od: 3 lis 2005, 17:11
- Auto: 323F GT (BG) 1.8 (BP-DOHC) '91
Jeśli chodzi o zasilanie to trzeba by podpiąć się pod przekaźnik od świateł przednich (o ile jest tam przekaźnik, a jak nie ma to pod przełącznik od świateł w kierownicy). Także czeka Was przeciąganie 2 kabelków przez drzwii. Do tego dioda + rezystor i podpinacie się do +12V
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Strona 1 z 1