przełącznik sterowania elektrycznymi lusterkami
Strona 1 z 1
koledzy nie mogę znalezć przełącznika do sterowania lusterkami elektrycznymi nigdzie do mazdy 323f kupiłem od mazdy mx3 ale gdy podłączam tą kostkę to zostają jeszcze dwa bolce jakby była krótka kostka morze ktoś mi pokarze jak wygląda orginalny przełocznik
W 323F BG byly 2 wersje panelu sterowania elek lusterkami przed liftem bylo sterowanie pod radiem a po lifcie po lewej stronie kierownicy – panele roznily sie miedzy soba jedynie kostkami elektrycznymi (przerabialem niedawno w mojej BG na poliftowy panel i kolory kabli wszystkie sie zgadzaja wystarczy przelutowac kostki)
Gdzie masz miejsce na ten panel ?
Gdzie masz miejsce na ten panel ?
niestety nie umiem znalezc aparatu ale znalazlem stere zdjecie gdy jeszcze u mnie siedzial ten przelacznik

Uploaded with ImageShack.us
chodzi Ci o to ?

Uploaded with ImageShack.us
chodzi Ci o to ?
o to chodzi bo ja kupiłem od mazdy mx3 ale jest za duży i kostka jest za krótka a tu mówisz że wszystko pasuje a dało by rade poczto wysłać i jaki był by koszt tego a ja kupiłem taki przełącznik a czytałem na forum że będzie pasował
http://moto.allegro.pl/mazda-mx3-mx-3-p ... 72997.html

Kupiłeś właśnie wersje poliftowa, w ktorej byla inna kostka i wtyczka. Moja kostka jest przedliftowa i bez problemu podejdzie. Zazwyczaj wysylam rzeczy kurierem ale jak chcesz to moge isc sie zapytac na poczte. Co do kosztu i danych zapraszam na PW
Strona 1 z 1