Jak w temacie... da się to przełożyć? Widzę w tej książce, co udostępnił Mumin, że obydwa samochody mają go... a mi bardzo przeszkadza jego brak...
A nie prościej kupić "uniweslany" z Allegro? Wydatek poniżej 100zł, a z montarzem poradzi sobie każdy...
- Od: 18 maja 2005, 01:13
- Auto: 323F BG 1.8 SOHC ?KW 1991
Hmmm używałeś takiego 'universalnego'? Ja u kolegi widziałem... w Toyocie. Ja mam oryginalny i jest super a ten jest do pupy
no coż... Jeśli się nie będzie tak dało, to pewnie kupię universalny, ale bardzo trudno to dopasować, itp. aby było dobrze
w ogóle brakuje mi w tej mojej Mazdzie paru rzeczy, na przykład regulacji pasów... Macie coś takiego w swoich autach? Jakąś ubogą wersję mam
.
- Od: 27 lip 2005, 16:44
- Auto: Mazda 323C 97' 1.5
Ogółem były trzy wersje:
– "biedna" z hamulcem ręcznym i otwarta, płaska półeczka miedzy fotelami:
– standardowy, zamykany schowek rozmiaru kilku opakowań płyt CD (dla mnie zdecydowanie zbyt niski, podobnie jak w GE):
– podwyższona wersja, do tej pory spotkałem jedynie w specyfikacji amerykańskiej:
Bez problemu na Allegro dostaniesz konsolę srodkową z wariantu 2. (kilka śrub) z 323C lub sedana, których stoi kilka na Allegro. Regulację pasów mamy
– "biedna" z hamulcem ręcznym i otwarta, płaska półeczka miedzy fotelami:

– standardowy, zamykany schowek rozmiaru kilku opakowań płyt CD (dla mnie zdecydowanie zbyt niski, podobnie jak w GE):

– podwyższona wersja, do tej pory spotkałem jedynie w specyfikacji amerykańskiej:
Bez problemu na Allegro dostaniesz konsolę srodkową z wariantu 2. (kilka śrub) z 323C lub sedana, których stoi kilka na Allegro. Regulację pasów mamy
Jakbyś coś znalazł, to napisz, bo ja też bym sobie chętnie coś takiego zaaplikował. Nie ma to, jak "leniuch" 
Była 323C, jest Renault Clio. Sentyment do marki pozostał.
- Od: 11 sty 2005, 13:47
- Auto: Renault Clio 2 ph2, 1.4 16V
Przyłączam się do ((((SMOKE))))
.
- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
Strona 1 z 1