Zawsze zapalałem światła i oddzielnym przyciskiem podnosiłem lampy, lecz dziś rano włączam mijania i zamurowało mnie..
Co wy na to?
www.mazdaspeed.pl
djpimpek napisał(a):Po jakimś czasie zabawy i zdziwienia schowały się i już jest normalnie czyli oddzielnie zapalam światła i oddzielnie podnosze lampy.
djpimpek napisał(a):dziś rano włączam mijania i zamurowało mnie.. ysz Same się otworzyły
mitoRIDER napisał(a):A da sie jakoś wyjąć ten cały układ scalony, który znajduje się w przekaźniku? Bo ja tylko zdjąłem od góry jeden plastik co sie trzyma na zatrzaskach i tak podgrzałem suszarą od góry...
mitoRIDER napisał(a):nie, nie stało mi się to w zimie. Jest tak odkąd kupiłem samochód, a było to gdzieś mniej więcej w czerwcu. W sumie pierdoła, która w niczym nie przeszkadza bo jest przycisk, ale fajnie by było jakby działało:D:D A da sie jakoś wyjąć ten cały układ scalony, który znajduje się w przekaźniku? Bo ja tylko zdjąłem od góry jeden plastik co sie trzyma na zatrzaskach i tak podgrzałem suszarą od góry...
damian napisał(a):djpimpek napisał(a):Po jakimś czasie zabawy i zdziwienia schowały się i już jest normalnie czyli oddzielnie zapalam światła i oddzielnie podnosze lampy.
no to właśnie nie jest normalne, bo powinno być takdjpimpek napisał(a):dziś rano włączam mijania i zamurowało mnie.. ysz Same się otworzyły
Jason X napisał(a):damian napisał(a):djpimpek napisał(a):Po jakimś czasie zabawy i zdziwienia schowały się i już jest normalnie czyli oddzielnie zapalam światła i oddzielnie podnosze lampy.
no to właśnie nie jest normalne, bo powinno być takdjpimpek napisał(a):dziś rano włączam mijania i zamurowało mnie.. ysz Same się otworzyły
Zgodnie z instrukcją obsługi zalecane jest jest najpierw otwieranie świateł przyciskiem, a potem dopiero włączanie reflektorów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość