Dzisiaj chcialem sie wziac za purchle na progach, i ku mojej rozpaczy udalo mi sie paluchem przebic przez prog i oderwac kawlki rdzy... . Co robic..
OKO SZATANA

www.mazdaspeed.pl
marcin5644 napisał(a):
Ku mojemu zdziwieniu mam auto z 91 i cały spód nie pordzewiały
Orin napisał(a):Naprawa dwóch progów to jakieś 400 zł + cena progu (150zł za sztukę). Ale wtedy masz spokój praktycznie do końca użytkowania auta...
Ziolkov napisał(a):w jaki sposób naprawia się progi
marcin5644 napisał(a):Kolego nie rób tego sam jeśli nie potrafisz...
Zapłać raz a dobrze bo żal ściska zad jak widzę takie mazdy po naprawach partaczy !
markmas napisał(a):Ziolkov napisał(a):w jaki sposób naprawia się progi
Najprościej i najskuteczniej je się wymieniaNie wiem jak do mx6 ale do mojej 626GV mieli tego samego dnia jak złożyłem zamówienie (Polcar na Ochocie )– oczywiście zamienniki, ale dobrze wykonane
Dałem (z tego co pamiętam) 170zł za sztukę z VAT. Niestety u mnie było jeszcze ruszone przez rudą podproże i podłoga, więc zrobiłem wszystko u znajomego blacharza
![]()
Pozdrawiam
sl88er napisał(a):może nie ma co przesadzac... tez myslalem ze bedzie rdzy wiecej ale po wycieciu tych dziur dalej wszystko bylo zdrowe, koles wspawal łatki i skasowal 200 zeta za oba progi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość