Witam,
Czy do mazdy 323f (bg) mozna załozyć bagaznik dachowy?? Dokładnie chodzi mi o taki na rowery...
W instrukcji nie znalazłem żadnej wzmianki na temat bagaznika
Pozdrawiam
Bagaznik dachowy
Strona 1 z 1
Do każdego można, tylko w naszych mazdach musi być zastosowany bagażnik, który zaczepia się przy ramce drzwi. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, ale jak pójdziesz do sklepu i powiesz, że nie masz mocowań to Ci doradzą.
Witajcie
Odświeżę trochę temat, czy ktoś z was montował juz go w praktyce?! Jak się sprawdza montowany taki o 'ramkę' drzwi?! Jest to w miarę stabilne?! To sie jakos przykręca?! Trzeba robić jakieś dodatkowe dziury?!
Chce zabrać rowery, to właśnie nie wiem czy kombinować z tym na dach (ale wcześniej jakieś relingi) czy lepiej taki na tylną klapę.
Dzięki za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
Odświeżę trochę temat, czy ktoś z was montował juz go w praktyce?! Jak się sprawdza montowany taki o 'ramkę' drzwi?! Jest to w miarę stabilne?! To sie jakos przykręca?! Trzeba robić jakieś dodatkowe dziury?!
Chce zabrać rowery, to właśnie nie wiem czy kombinować z tym na dach (ale wcześniej jakieś relingi) czy lepiej taki na tylną klapę.
Dzięki za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1