zrobie zdjecie zaraz wracam opisze.
zdjęcie pierwsze opisuje jak zdjąć klakson i dostać się do nakretki mocującej kierownice (punkt 1 i 2 zdjęcia 1go)
zdjęcie drugie mówi nam jak dostać się i odkręcić śrubę mocująca czarna osłonę (punkt 1 i 2 zdjęcia 2go)
zdjęcie trzecie pokazuje i mówi nam które śruby należny odkręcić by zdjąć czarna osłonę. Dlaczego obudowę przełączników świateł i wycieraczek? by było nam łatwiej i wygodniej wykręcać śruby zegarów jak i czarnej osłony nad zegarami. po zdemontowaniu gdy to zrobimy odpinamy kostki od przełączników świateł i wycieraczek i zdejmujemy mechanizm.
zdjęcie czwarte mówi nam o odłączeniu wszystkich kostek podpiętych pod czarna osłoną (według kolejności) po zdjęciu odsłonią się nam dobrze widoczne jak i dobre dojście do śrubek trzymające zegary odkręcamy odpinamy kostki i można z nimi robić co chceta.
PS linkę odpinałem osobiście pod kolumna kierownicy nad pedałami było wygodniej. da się wyczuć po omacku ja i w prosty sposób ja odpiąć jak i podpiąć.
gdy coś jeszcze trzeba jestem pod telefonem (506178532) pisać i w miarę możliwości wyjaśnię i opisze.
Pozdrawiam