najlatwiej namierzyc przekazniki nasluchujac – przynajmniej u mnie cykaja -podejzewam ze w innych mazdach tez. wiec nawet nie wiedzac gdzie one sa znalazlem je bez problemu.
Witam. Mam taki problem z moją maździnką, że któregoś pięknego razu światełka otworzyłem i od tamtej pory się zamykać nie chcą. Słyszałm że może to być wina przekaźnika, ale nie wiem jak go sprawdzić i gdzie kupić taki. Acha i jeszcze jedno... gdy światełka zamknę (a raczej zakręcę) awaryjnie to po włączeniu świateł, reflektory się wysówają ale potem znowu nie chcą się zamknąć.
Bardzo proszę o POMOC!!! Jeśli to przekaźnik to gdzie można taki kupić (przez neta najlepiej)?
ja tez mam te kostki pod tunelem i tez mi sie nie chowaja swiatla wiec przy okazji moze ktos mi przesle zdjecie jak maja wygladac te kostki jak wszystko dziala jak nalezy bo u mnie sa one wszystkie rozlaczone
no ja tez mam ten problem co kolega najmad i u mnie rowniez kostki sa pod tunelem srodkowym tylko ze w tych kostkach nic nie ma wiec juz nie wiem.moglby mi ktos przeslkac jakies zdjecie jak to powinno wygladac poprawnie??Bylbym bardzo wdzieczny