witam forumiaków ,
mam takie pytanie , wedle ksiązki można zeszlifować z powierzchni głowicy 0.20mm.
ja bym chciał szlifnąć głowicę 1mm. Proszę o poradę czy to jest przesadą ?
pzdr.
planowanie głowicy
Strona 1 z 1
Witaj!
A ja chciałbym obciąć sobie paznokcie u nóg, ale wolałbym cały palec. Można tak? Można
Jeżeli w książce, którą posiadasz (nie wnikam, jaka to książka) jest napisane 0,20 mm, to widocznie tyle musi być
Pozdrawiam
A ja chciałbym obciąć sobie paznokcie u nóg, ale wolałbym cały palec. Można tak? Można
Pozdrawiam
- Od: 19 lut 2007, 00:07
- Auto: Mazda 1.3 323P 16V
zadowoliłeś się swoja odpowiedzią panie ruben?
w pytaniu jest napisane o głowicy, a nie twoich paznokciach, więc jak nie wiesz co pisac , to nierób z siebie idioty!!!
mam takie pytanie, bo chce splanować więcej jak 0.20, może ktoś przymierzał się do tego?
w pytaniu jest napisane o głowicy, a nie twoich paznokciach, więc jak nie wiesz co pisac , to nierób z siebie idioty!!!
mam takie pytanie, bo chce splanować więcej jak 0.20, może ktoś przymierzał się do tego?
-
volumex
A dlaczego chcesz planować głowicę? Jeżeli chodzi Ci tylko o przyrost mocy to Ci to odradzam szkoda zachodu. Kiedyś w erze maluchów to się takie coś robiło bo można było coś zyskać planowało się głowice i koło zamachowe. W maździe tego bym Ci nie proponował, no chyba że tylko wyrównać ja delikatnie. Ale jak to robisz to w zakładzie w którym maja duże doświadczenie bo jak zbytnio się ja zbierze to będziesz mógł sobie ja wyrzucić.
Szanowny Panie volumex
Odpowiedź już dostałeś na swoje pytanie. Teraz wiesz, co miałem na myśli
Jeżeli chcesz wysłać silnik na złom, to możesz nawet splanować głowicę o 10 mm. Pewnie auto będzie miało wtedy porządnego kopa.
Z tymi paznokciami to taka metafora
Nie musisz zaraz tryskać jadem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Odpowiedź już dostałeś na swoje pytanie. Teraz wiesz, co miałem na myśli
Z tymi paznokciami to taka metafora

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 19 lut 2007, 00:07
- Auto: Mazda 1.3 323P 16V
Strona 1 z 1