Witam wszystkich ..
Na pewno już był tutaj założony ten temat o podobnym problemie , ale wybaczcie mi bo jestem nowy .
Mam problem ..;/ auto mi nie pali .. rozrusznik kręci .. wszystko jest okej , pompa paliwowa działa bo już została sprawdzona , ale mam problem bo nie chce zapalić .. rano zrobiłem 100 km i bylo wszystko okej ,palił na dotyk jak wróciłem i chciałem po godzinie odpalić samochód to pojawił sie problem , jak sprawdzić czy mam iskrę , i wgl gdzie znajduje się w takim samochodzie cewka zapłonowa ? Jeśli ktoś miał podobny problem to proszę mi pomóc .. hmm i jeszcze jedno czy istnieje jakiś jedno razowy sposób na odpalenie auta , żeby sprawdzić czy wgl nic innego nie siadło ? bo próbowaliśmy z kolegą sholować auto i odpalić na 2 lub 3 .. auto paliło ale nie miało wgl siły .. i jak puściłem sprzęgło to gasło . ;/
PROSZE POMÓŻCIE MI OD TEGO ZALEŻY CZY BĘDĘ DALEJ ZE SWOJĄ NARZECZONĄ , BO OBIECAŁEM JEJ WYJAZD DO KINA !
Mazda 323 1.6 Benzyna rocznik 1996
Strona 1 z 1
Kolego a jaki masz konkretnie samochód?BG,BA ,BJ?
Pytam bo zakładasz wątek w dziale BJ która produkowana jest bodaże od 1998r. z kolei BA (produkowana w 1996r.) miała silniki 1.3/1.5/1.8 i 2.0.
Pytam bo zakładasz wątek w dziale BJ która produkowana jest bodaże od 1998r. z kolei BA (produkowana w 1996r.) miała silniki 1.3/1.5/1.8 i 2.0.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Strona 1 z 1