Pomoze mi ktos znalesc i dowiedziec sie cene silniczka krokowego do mazdy 323f bg 1.8 dohc gt ,
spisałem nr z niego ale nie wiem czy wszystkie cyfry sie zgadzaja BP07 3 540 195900
2480 2L13
Byłem u siebie w miescie w sklepie z czesciami i koles nie mogl nic znalesc . Jezeli nie da sie juz kupic całego to czy da sie kupic uszczelke ktora tam jest ? Bym ja wymienil i wymoczył w dot4 , bo faluja mi obroty . Moczyłem juz raz w benzynie efekt był pozytywny ale uszczelka jest troche peknieta (dałem troche uszczelniacza dirko zbey jakos sie trzymalo) tylko niestety ten efekt był dobry do czasu po miesiacu moze necałych dwoch spowrtoem zaczely latac obroty ;/ moze za krotko moczyłem bo tylko z 2-3h . Prosze o pomoc pozdro !:)
Silniczek krokowy
Strona 1 z 1
Obawiam się że cena nowego silniczka Cię zabije
Ja bym szukał na allegro etc.
Co do uszczelki to bez problemu powinieneś ją dostać w ASO. Ceny niestety nie pamiętam. Na upartego to w zależności od jej stanu czasami po lekkiej obróbce i silikonu da radę ją założyć.
Co do uszczelki to bez problemu powinieneś ją dostać w ASO. Ceny niestety nie pamiętam. Na upartego to w zależności od jej stanu czasami po lekkiej obróbce i silikonu da radę ją założyć.

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Strona 1 z 1